KLM gaat ook vliegen op Namibië

KLM breidt per 30 oktober 2016 haar vluchten naar Afrika uit door ook op Windhoek in Namibië te gaan vliegen. Het vluchtschema van de drie bestaande vluchten naar Luanda in Angola wordt enigszins aangepast zodat het mogelijk is na een korte tussenstop heen en weer te vliegen naar Windhoek.

Ruacana Falls, Namibië.

Ruacana Falls, Namibië.

De vluchten naar Luanda en Windhoek worden uitgevoerd met een Airbus 330-200 met 243 stoelen. De KL0575 vertrekt op dinsdag, vrijdag en zondag om 22.45 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag aan in Luanda om 7.30 uur (lokale tijd) en vliegt dan om 8.45 uur (lokale tijd) door om in Windhoek om 12.15 uur (lokale tijd) aan te komen. De terugvlucht, KL0576, vertrekt op woensdag, zaterdag en maandag vanuit Windhoek om 17.40 uur (lokale tijd) en landt in Luanda om 19.15 uur (lokale tijd). Vervolgens vertrekt het toestel in Luanda om 20.40 uur (lokale tijd) en arriveert de volgende dag om 5.20 uur in Amsterdam.

 

 

Pieter Elbers, president-directeur KLM: “Vanuit onze sterke positie in Europa zie je dat we steeds kans zien om onze internationale positie te versterken. Na dit jaar onze bestemmingen op het Noord- Amerikaanse continent te hebben uitgebreid met Salt Lake City en Miami, en naar Colombo (Sri Lanka) en Astana (Kazakhstan), hebben we nu ook een Afrikaanse KLM bestemming kunnen toevoegen aan deze reeks. We voeren 55 vluchten per week uit op Afrikaanse bestemmingen. ”

 

 

Namibië is een politiek en economisch stabiel land. Met haar fantastische natuur richt het zich onder andere op high-end ecotoerisme. Hoogtepunten zijn de zandduinen van de Namib woestijn (oudste woestijn ter wereld), de wildlife parken en de kustgebieden met hun mooie stranden. Tijdens ons winterseizoen is het in Namibië zomer. Windhoek is de hoofdstad van Namibië en staat bekend als verrassend moderne en groene stad midden in de woestijn. De stad biedt vele culturele en culinaire uitstapjes. Ook voor de shoppers is er veel te ontdekken in deze bruisende Afrikaanse stad.

Windhoek is de 12de KLM bestemming in Afrika. KLM vliegt tevens op Luanda (Angola), Johannesburg en Cape Town (Zuid Afrika), Nairobi (Kenya), Kilimanjaro en Dar es Salaam (Tanzania), Entebbe (Oeganda), Kigali (Rwanda), Lagos (Nigeria), Accra (Ghana) en Cairo (Egypte). Tezamen met partners biedt KLM dan 56 bestemmingen in Afrika aan.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.