Hilton The Hague introduceert Olympic Service

Tijdens de Olympische Spelen serveert Hilton The Hague Braziliaanse specialiteiten in cocktailbar SPARK en als onderdeel van de 24/7 room service. Vanwege het tijdsverschil met Brazilië, waar de Spelen plaatsvinden, zullen in Nederland veel wedstrijden ’s nachts uitgezonden worden.

Hilton Olympic Service

Hilton Olympic Service

Om die reden verwacht Hilton The Hague dat de komende weken meer gasten ’s nachts van de room service gebruik zullen maken dan normaal. Hotelgasten die overdag en/of ’s nachts op hun kamer naar de Olympische Spelen kijken, kunnen onder andere genieten van een Brazilian Snack Platter, Seafood Moqueca en Braziliaanse dranken. Cocktailbar SPARK zet speciaal voor het sportevenement Caipirinha’s en Brazilian Lemonade op de cocktailkaart. De Olympische Spelen in Rio de Janeiro beginnen 5 augustus en duren tot 21 augustus.

 

 

Hilton The Hague

Hilton The Hague is middenin het stadscentrum gelegen dichtbij het Centraal Station van Den Haag, waardoor er een snelle verbinding is met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en het centrum van Amsterdam en Rotterdam. De 195 gastenkamers van dit moderne hotel behoren tot de ruimste van de stad. Hilton The Hague beschikt over diverse vergader- en evenementenfaciliteiten; vier boardrooms, drie flexibele vergaderzalen en de grote ‘Mesdag Balzaal’ die 300 personen kan faciliteren. Het hotel, met Restaurant Pearl en cocktailbar SPARK met zomerterras waar men kan lunchen aan het water, is de ideale locatie voor een evenement.

 

 

SPARK

Cocktailbar SPARK, in Hilton The Hague, bevindt zich in het stadscentrum van Den Haag. In het moderne interieur kan men genieten van een cocktailkaart met meer dan 65 signature cocktails, gemixt door een ervaren, creatief en gepassioneerd team. Het weekend start vrijdag met Aperitivo’s en live muziek op vrijdag- en zaterdagavond, zoals singer-songwriters, dj’s en jazz. In de zomer kan men overdag genieten van de Quick & Sunny lunch op het terras aan het water.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.