Ontdek de Thaise vrolijkheid en gastronomie in Den Haag

Afgelopen weekend, op 2 en 3 juli, was het Thailand Grand Festival in Den Haag georganiseerd door de Royal Thai Embassy en de Thaise gemeenschap in Nederland. De Thaise cultuur en tradities stonden centraal en iedereen was welkom voor Thaise gerechten, muziek en geweldige Thaise massages.

De Thaise cultuur

De Thaise cultuur

Het festival werd in 2014 en in 2015 ook al in Den Haag georganiseerd en is volgens de Thai Embassy de ideale kans voor de Thaise gemeenschap en het Nederlandse publiek om de start van de zomer te vieren. Leer de Thaise gemeenschap in Nederland kennen en wordt verrast door de Thaise gastvrijheid, cultuur en tradities. Het festival vond plaats op het Plein in Den Haag op zaterdag 2 en zondag 3 juli, van 12:00 tot 20:00 uur en was gratis toegankelijk.

 

 

Van street food tot traditionele massages

Het hele weekend werden de Thaise cultuur en tradities gevierd met uiteraard een groot aanbod aan Thais street food, van vers bereide traditionele gerechten tot typische Thaise snoepjes en de beroemde Thaise biertjes. Naast eten en drinken waren er verschillende traditionele muziek- en dansoptredens en waren er verschillende presentaties en demonstraties zoals Thaise massages.
Kortom, een gezellig en zomers festival voor iedereen!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.