Dit is de winnaar van het Favoriete Tapas Restaurant 2016

Op donderdag 16 juni jl. werd de Wereld Tapas Dag 2016 gevierd. Wereldwijd waren er op deze dag activiteiten in vele steden over de hele wereld, zoals proeverijen, show cookings, activiteiten op lokale markten … en restaurants over de hele wereld boden die dag een speciaal tapasmenu aan.
wereld-tapas-dag-winnaar-2016

Restaurants in Nederland

Zo ook in Nederland; hier waren verschillende restaurants die gedurende de hele week van 13 t/m 19 juni (of zelfs de hele maand juni) een Spaanse tapas-aanbieding op de kaart hadden. De deelnemende restaurants waren: Vintage, Tortillaes, Winebar & Bistro ZIES, Ele Spaans Tapas Restaurant en Tapasbas El Mundo in Utrecht; BasQ Kitchen en 21 Pinchos in Rotterdam; Patxaran in Haarlem; Les Ombrelles in Den Haag; Barça, Hollandaluz en La Buleria in Amsterdam; La Cosina de España in IJsselstein; Sieraad in de Keuken in Velserbroek en Café Madrid in Maastricht. Lekkerbootjevaren.nl in Utrecht bood een 2 uur durende vaartocht aan met de tapasboot.

 

 

Er was ook een wedstrijd voor de deelnemende restaurants aan verbonden, want men kon stemmen op het favoriete tapas restaurant. Voor het winnende restaurant een award en voor de stemmers kans op een heerlijk tapas diner voor 2 personen bij een van de deelnemende restaurants.

 

 

De stemmen zijn inmiddels uitgebracht en de winnaars zijn bekend. Het restaurant dat door de stemmers tot favoriete tapas restaurant 2016 is gekozen, is 21 Pinchos in Rotterdam met een score van 9,4. Beide prijzen – de award voor beste tapas restaurant en het heerlijk tapas diner voor 2 personen – zullen binnenkort aan de winnaars uitgereikt worden.

Ook in 2017 zal er weer een Wereld Tapas Dag zijn en wel op de derde donderdag in juni; vanaf 2016 de vaste jaarlijkse dag voor dit heerlijke evenement. Noteer dit vast in uw agenda en wij hopen van u allen volgend jaar weer te mogen verwelkomen op deze Reis naar de Smaak van Spanje.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.