KLM start rechtstreekse vluchten op Genua en Valencia

KLM vliegt vanaf vandaag dagelijks rechtstreeks naar Genua, één van haar zeven nieuwe Europese bestemmingen. Vanaf morgen start KLM ook met vluchten naar Valencia.

De KLM Cityhopper

De KLM Cityhopper

Trots

“Ik ben er trots op dat we onze klanten dit jaar maar liefst zeven nieuwe Europese bestemmingen kunnen bieden. Hierdoor kunnen we onze passagiers met een directe vlucht via de Schiphol hub met ons wereldwijde netwerk verbinden. Tussen 2012 en 2016 hebben we het aantal bestemmingen in Italië uitgebreid van vier naar zeven en hiermee onze positie flink versterkt. Naast Valencia kunnen passagiers dit jaar ook met KLM naar de nieuwe Spaanse bestemmingen Ibiza en Alicante ”

– Pieter Elbers – President-directeur KLM –

Genua

Omdat Genua de zesde grootste stad in Italië is en zowel voor vakantie- als zakelijke doeleinden in trek is, ziet KLM dit als een mooie toevoeging aan haar netwerk. De rijke culturele geschiedenis van de stad en het eten maken Genua aantrekkelijk voor vakantiereizigers. Het is tevens een interessante zakelijke bestemming, omdat Genua onderdeel uitmaakt van de industriële driehoek van Noordwest-Italië (Milaan-Turijn-Genua), een van de belangrijkste economische centra van Italië.

 

ZIE OOK: Ontdek de 8e nieuwe bestemming van KLM deze zomer

 

Valencia

Valencia] is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Valencia en de derde stad van Spanje, na Barcelona en Madrid. KLM vliegt al langer op Barcelona, Bilbao en Madrid. De toevoeging van de nieuwe bestemmingen, Valencia, Ibiza (vanaf 21 mei op zaterdag en zondag en 4 juli dagelijks) en Alicante (vanaf 2 juli dagelijks), betekent een aanzienlijke versterking van KLM’s positie in Spanje.

 

 

Vluchtschema

KLM Cityhopper voert zowel de vluchten op Genua als op Valencia uit. De vluchten naar en van Genua worden tot en met 20 mei dagelijks uitgevoerd met een E190. Vanaf 21 mei worden alle vluchten naar en van Genua op zaterdag met een B737-700 uitgevoerd. Alle vluchten naar en van Valencia worden met een B737-700 uitgevoerd.

  • De KL1563 vliegt om 10:05 uur vanaf Amsterdam en landt om 11:45 uur in Genua. Vanaf Genua vliegt de KL1564 om 12:20 uur en landt om 14:20 in Amsterdam.
  • De KL1715 naar Valencia vertrekt om 13:45 uur vanaf Amsterdam en komt om 16:15 uur aan. De KL1716 vertrekt om 17:00 uur vanuit Valencia en komt om 19:35 uur in Amsterdam aan. Vanaf 23 april alleen op zaterdag en zondag, vanaf 16 mei dagelijks.
  •  

     

Comments are closed.