Valencia

Ontdek de toeristische plekken van de regio Valencia. In de Valencia regio vind je alles voor de hedendaagse toerist.

Altea

Ontdek de vissersplaats Altea aan de Costa Blanca. Geliefd bij Nederlanders vanwege het micro-klimaat en de vele restaurantjes waar je voor weinig geld kunt eten.

Benidorm

Alle VVV’s Verkeersbureaus in Benidorm op verkeersbureaus.info. Bekijk de VVV informatie voor je Benidorm of USA reis.

Calpe

Peñon de Ifach

De Spaanse stad Calpe is bekend van de hoge berg Peñon de Ifach en van de vele wielrenners die je hier ziet oefenen. Bij het verkeersbureau van Calpe kun je uitgebreide informatie opvragen om het natuurgebied te beklimmen.

La Nucía

De naam La Nucía is afkomstig van het Arabische woord “Naziha”, dat heerlijk, verukkelijk betekent.

Valencia

L’Oceanogràfic in Valencia

Valencia, hoofdstad van de gelijknamige provincie en bakermat van de paella, is een knusse maar toch internationale stad die absoluut in het rijtje andere Spaanse steden past.

Ontdek typische Spaanse parels als Benidorm, Calpe, Altea, Valencia stad of La Nucia.

 

Vraag een corona / PCR Test aan voor Spanje

Door het opgeven van je email adres zal onze collega Eva je binnen 5 minuten een e-mail sturen met meer informatie over de PCR test, die verplicht is als je naar Spanje wilt reizen.

 

Zonder een negatieve testuitslag mag je niet naar Spanje reizen. In de e-mail vind je ook terug wat de kosten zijn van een PCR test voor Spanje. Ook gelden er strikte voorwaarden voor de ouderdom van het testcertificaat met de negatieve uitslag voor Spanje. Deze mag niet ouder zijn dan maximaal 72 uur voordat je aankomt. Ook deze informatie staat gedetailleerd in de e-mail beschreven.

 

 

Ziekenhuis behandelingen in Valencia

De regio Valencia is ook bekend bij Nederlanders vanwege de goede medische voorzieningen. We gaan er graag heen voor dialyse behandelingen en operaties. Dit medische toerisme naar Valencia is gewild bij de Nederlandse toerist door de goede zorg en specialistische behandelingen. Die je combineert met een fijn klimaat in de zon en aan zee.

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Valencia regio

Comunitat Valenciana

C/ Castán Tobeñas, 77
46018 Valencia
Spanje
Telefoon: +34961209800

twitter
Facebook: www.facebook.com/comunitatvalenciana
YouTube: youtube.com/comunitatvalenciana
Google+: plus.google.com/115787364136748692465