Ontdek de 8e nieuwe bestemming van KLM deze zomer

KLM breidt haar dienstregeling naar Kazachstan uit door de huidige vluchten naar Almaty te combineren met vluchten naar de hoofdstad Astana. De nieuwe route Amsterdam-Almaty-Astana wordt vanaf 3 mei 2016 gevlogen.
klm-vliegtuig

Wekelijkse cirkelvluchten

Er zullen door KLM dan vier wekelijkse cirkelvluchten naar Almaty en Astana worden uitgevoerd (op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag): twee vluchten van Amsterdam via Astana naar Almaty en terug naar Amsterdam (op dinsdag en vrijdag), en twee vluchten van Amsterdam via Almaty naar Astana en terug naar Amsterdam (op woensdag en zondag).

 

ZIE OOK: KLM gaat vliegen naar Salt Lake City (VS) en Ibiza (Spanje)

 

De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A330-200. KLM speelt daarbij in op de vraag van passagiers door aan boord van het toestel drie verschillende reisklassen te bieden, met 30 stoelen in World Business Class, 35 stoelen in Economy Comfort en 178 stoelen in Economy Class. De Economy Comfort-stoelen hebben 10 cm meer beenruimte en een rugleuning die tot tweemaal verder naar achteren verstelbaar is. Ook krijgen Economy Comfort-passagiers voorrang bij het uitstappen.

 

 

“We zijn trots op onze nieuwe KLM-route naar Astana die we onze klanten aanbieden in combinatie met onze andere bestemming in Kazachstan, Almaty. Met deze achtste nieuwe bestemming, naast Salt Lake City, Genua, Ibiza, Dresden, Southampton, Inverness en Valencia, continueert KLM haar strategie om klanten steeds nieuwe routes aan te bieden ”
Pieter Elbers – President-directeur KLM

Comments are closed.