Ontdek Portugese regio’s op de Fiets en Wandelbeurs

Op 20 en 21 februari wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de Fiets en Wandelbeurs gehouden. Dit is de leukste en grootste beurs ter wereld voor fiets- en wandelliefhebbers. Maar liefst 6 Portugese regio’s zijn hier aanwezig om hun aanbod van routes te laten zien.
kaart-portugal-reizen

Op de Fiets en Wandelbeurs, die jaarlijks zo’n 20.000 bezoekers trekt, presenteren bijna 500 exposanten bestemmingen, routes en outdoor-materiaal.

Actieve vakantiebestemming

Op de beurs in Utrecht (standnummer 3.E.50) laten 6 Portugese regio’s je graag kennis maken met de verschillende mogelijkheden die Portugal biedt als actieve vakantiebestemming. De aanwezige regio’s zijn; Porto Noord Portugal, Centro de Portugal, Alentejo, Algarve, Madeira en Azoren. Ook zijn er verschillende partners aanwezig die in dit Zuid-Europese land actieve reizen aanbieden. Het zonnige klimaat met invloed van de Atlantische Oceaan, maakt Portugal een ideale bestemming voor outdoor-activiteiten. De variëteit van het landschap, bergen en dalen, maakt het land aantrekkelijk voor zowel de beginnende, als de gevorderde wandelaar of fietser.

 

ZIE OOK: Ontdek de nieuwste fietsrondjes op de Fiets en Wandelbeurs

 

Fiets en Wandelbeurs België

Exact een week later, op 27 en 28 februari, staan de 6 Portugese regio’s en partners ook op de Fiets en Wandelbeurs in de Antwerp Expo in het Belgische Antwerpen (standnummer 4.C.10).

 

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 20 en 21 februari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €4 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over!

fiets-wandelbeurs-2016-banner

Comments are closed.