Ontdek de nieuwste fietsrondjes op de Fiets en Wandelbeurs

Dit jaar staat Fietsrondje.nl weer op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Fietsjournalist Bert Sitters presenteert de nieuwste fietsrondjes. Samen met zijn team vragen ze bezoekers van de stand naar hun favoriete fietsbestemming en geven ze mooie prijzen weg.
fietsrondje-banner

Kom inspiratie opdoen

Tijdens het weekend van 20 en 21 februari 2016 is het hele team van Fietsrondje.nl voor de 2e keer op de Fiets & Wandelbeurs. In stand 3B53 kunnen bezoekers inspirerende fietsrondjes door Nederland en België ontdekken en persoonlijke ervaringen uitwisselen met journalist Bert Sitters. Hij vertelt:

“In de stand en tijdens de lezingen die ik geef over Spanje en België kom ik graag in contact met mijn lezers om hun favoriete bestemmingen te weten te komen”

Favoriete fietsbestemmingen

Spanje themaland van de Fiets & Wandelbeurs. Fietsrondje.nl is benieuwd naar de andere favoriete bestemmingen van Nederlanders en doet hier tijdens het evenement onderzoek naar. Ook is Fietsrondje.nl benieuwd of Nederlanders hun fiets voor langere vakanties gebruiken. De uitkomst van dit onderzoek wordt gebruikt om Bert Sitters nieuwe bestemmingen te laten ontdekken. Deelnemers van het onderzoek maken kans om duurzame fietsaccessoires te winnen, beschikbaar gesteld door Basil. Ook kunnen bezoekers van de stand een milieuvriendelijke linnentas krijgen om de brochures in te verzamelen.
basil-fietstas-portland

Over Fietsrondje.nl en Verkeersbureaus.info

Fietsrondje.nl is een initiatief van fietsjournalist Bert Sitters in samenwerking met de Fiets & Wandelbeurs. Op de site vindt men fietsroutes van ongeveer 50km door Nederland & België. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het bekende knooppuntensysteem van de ANWB. Elke maand plaats Bert een fietsrondje van de maand.

 

ZIE OOK: Lezingprogramma Fiets en Wandelbeurs boordevol inspiratie

 

Verkeersbureaus.info is een snel groeiend platform met reisinspiratie en informatie over wereldwijde bestemmingen. Elke dag vind men op de website het laatste reisnieuws en inspirerende reisblogs van ruim 180 travelbloggers en journalisten. De eigen redactie voegt wekelijks nieuwe bestemmingsinformatie toe.

 

 

Locatie

De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De Jaarbeurs ligt op 5 minuten lopen vanaf station Utrecht Centraal. De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Elk jaar trekt dit evenement ongeveer 20.000 bezoekers. Ook is er een Fiets en Wandelbeurs in Vlaanderen. De vierde editie van de Vlaamse beurs vindt 28 februari en 1 maart 2015 plaats in Antwerp Expo.

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 20 en 21 februari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €4 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over!

fiets-wandelbeurs-2016-banner

Comments are closed.