Verborgen pareltjes van Andalusië

Wijn- en foodreizen zijn hot. Individueel of met een groepje kennismaken met lokale keukens en het ontdekken van onbekende wijnen past helemaal in de reistrends van 2016. Reden voor de wijnimporteur Granada Wijnen om een samenwerking aan te gaan met culireisspecialist Cazebonne.
wijnreizen-zuid-amerika

Het opkomende Zuid-Spaanse wijngebied in Andalusië is aantrekkelijk voor een ieder die van cultuur en natuur houdt. De culi kan er zijn hart ophalen aan heerlijke wijnen uit een van de hoogst gelegen wijngaarden van Europa. Bovendien is er een skigebied èn een heerlijk strand op rijafstand.

Geheel op maat

De wijn- en reisspecialisten hebben 3 reizen en een stedentrip samengesteld die te vinden zijn op de website van Cazebonne. De 3-daagse stedentrip in Granada of de wijnreis door Alpujarras is goed te combineren met een zomer- of wintervakantie in het gebied. Voor degene die zich helemaal wil onderdompelen in wijn en cultuur is er een 5-daagse en 7-daagse reis naar het nog bijna onontdekte wijngebied Alpujarras en de koningssteden Granada en Cordoba. De reizen kunnen geheel naar eigen wens aangepast en zowel individueel als met een groep geboekt worden.

 

ZIE OOK: De mooiste naaktstranden van Andalusië

 

Kennis van de pareltjes uit het gebied is het grote voordeel van de samenwerking van de twee specialisten. Deze reizen staan bol van lekkere plekjes waar men anders niet zomaar komt. Variërend van culinaire hotspots in de stad tot de wijngaarden van de favoriete wijnen van ElBulli en Noma, ze staan allemaal op het programma. Voor meer informatie of een reis op maat kan ook nog, heel authentiek, gebeld worden op het nummer 072-5116111.

 

 

Comments are closed.