Valkenburg wint Kerstmarkt Award 2015

Vooruitlopend op de Vakantiebeurs Awards kreeg Valkenburg vandaag de Kerstmarkt Award voor beste kerstmarkt van Europa uitgereikt. Dit gebeurde tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Santa's Village in Valkenburg

Santa’s Village in Valkenburg

Mooiste kerstmarkt Europa

De kerstmarkt in Valkenburg is de mooiste kerstmarkt van Europa. Tot die beslissing kwamen de bezoekers van Kerstmarkten.nl en Verkeersbureaus.info in een gezamenlijke poll. Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht werd de Kerstmarkt Award 2015 uitgereikt aan vertegenwoordigers van de stad.

Een trotse Gert Veenhuizen van Kerststad Valkenburg nam de award namens de stad in ontvangst van Patrick Mulder, publisher van Verkeersbureaus.info

“We zijn ongelooflijk trots op deze award en de erkenning dat Valkenburg de beste kerststad van Europa is.”

“Het is een geweldige beloning voor de fijne samenwerking tussen de ondernemers, winkeliers, gemeente en VVV Zuid-Limburg”, vertelt John Wauben, evenementencoördinator van de gemeente Valkenburg. “Op de drukste dag, traditioneel de zaterdag na Sinterklaas, stonden er maar liefst 157 bussen geparkeerd langs de toegangswegen van onze Limburgse stad. “Er circuleert een filmpje op internet, gemaakt door een ambtenaar waarop al deze bussen in rijen dik te zien zijn” vervolgt John Wauben zijn verhaal.

Vlnr Gert Veenhuizen (Kerststad Valkenburg),  Patrick Mulder (Verkeersbureaus.info), Nicole Schurgers (VVV Zuid–Limburg) en John Wauben – (Gemeente Valkenburg aan de Geul)

Vlnr Gert Veenhuizen (Kerststad Valkenburg),
Patrick Mulder (Verkeersbureaus.info), Nicole Schurgers (VVV Zuid–Limburg) en John Wauben (Gemeente Valkenburg aan de Geul)

De delegatie was speciaal uit Zuid-Limburg overgekomen om te horen dat 43% van de stemmers voor de kerstmarkt in Valkenburg had gekozen als de favoriete kerstmarkt in Europa. De stad moest het opnemen tegen de kerstmarkten in de steden Amsterdam, Brugge, Leiden, Münster en Oberhausen.

 

ZIE OOK: https://verkeersbureaus.info/contributors/2015/12/07/70707-dit-zijn-de-leukste-kerstmarkten-in-nederland/

 

“Dat kerstmarkten steeds populairder worden blijkt wel uit het feit dat de poll in slechts 2 weken tijd vaak ingevuld werd. Op Verkeersbureaus.info kregen we zelfs verzoeken van consumenten om ook andere steden toe te voegen”, vult Patrick Mulder aan. De speciale Facebook pagina Kerststad Valkenburg kreeg veel likes van nationale en internationale bezoekers

In 2016 zullen de bezoekers weer opnieuw kunnen stemmen voor de beste kerstmarkt van 2016.

kerstmarkt-award-2015-valkenburg-award

 

 

Comments are closed.