Verkeersbureaus.info kijkt terug op succesvol bloggersevent met Disney Cruise Line

In samenwerking met Verkeersbureaus.info organiseerde Disney Cruise Line op 10 november een bijzonder bloggersevenement. Een groep van 15 bloggers met uiteenlopende niches was op het Nederlandse kantoor van The Walt Disney Company uitgenodigd om geïnspireerd te raken over de mogelijkheden van het reizen met de vier cruiseschepen van Disney.

De Contributors bij het bloggersevent bij Disney Cruise Line

De Contributors bij het bloggersevent bij Disney Cruise Line

Een nieuwe kant van cruisen

Na een smakelijke ontvangst met kreeftensoep en sushi in zeewier toonde Cathalijn Snijders van The Walt Disney Company een nieuwe kant van cruisen:

Zelfs voor stelletjes zonder kinderen zijn onze cruises een ervaring op zich

Een eye-opener voor veel bloggers die in eerste instantie de indruk hadden dat een cruise of voor gepensioneerden is die volop genieten van het leven. “Zo is er een apart dek waar volwassen kunnen eten, genieten van de welness facilieiten zonder kinderen die om aandacht vragen. Andersom is er uiteraard een dek waar kinderen veilig kunnen spelen onder het toeziend oog van Mickey Mouse.”, vervolgt Cathalijn haar verhaal.

 

ZIE OOK: Een Disney Cruise Line vakantie is niet alleen voor kinderen

 

Dat cruisen populair is blijkt wel uit cijfers van de Cruise Lines International Association. Twee miljoen kinderen gingen in 2013 voor kortere of langere tijd op reis met op een cruiseschip. De totale cruise markt wordt verwacht op 24 miljoen passagiers in 2016, een enorme toename van de 15 miljoen passagiers die 10 jaar geleden een cruise boekten.

 

 

Voor USA bloggers Bianca van Stripesandstars was het de eerste keer dat zij een bloggersevent van Verkeersbureaus.info bijwoonde. Als echte USA-fan was zij direct getriggerd door het woord “Disney” toen de uitnodiging in haar mailbox verscheen. Ze was dan ook verbaasd te horen dat één van de vier schepen van Disney Cruises Lines in de zomer in het Middellandse Zee gebied vaart. De cruise-ervaring komt zo, met de voordelige vluchten naar bijvoorbeeld Barcelona, nog meer binnen handbereik. Vergeten doet ze dit event niet, getuige haar post op Twitter “I only hope that we never lose sight of 1 thing, that it all started with a mouse.”

Volgende events

Elke twee maanden organiseert Verkeersbureaus.info een uniek event voor de aangesloten 180 Contributors. Verkeersbureaus.info is mede-organisator van het grote bloggersevent met het thema ‘Money Making’ op 13 januari 2016 tijdens de Vakantiebeurs 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *