AMONDO zet de reiswereld op zijn kop

Iedereen met een passie voor reizen, veel reiservaring, een beetje extra tijd en een netwerk aan reislustige vrienden en kennissen, kan vanaf heden een deelnemer van ‘Amondo’ worden. Een Amondo Travel Networker bemiddelt als zelfstandig werkend reisadviseur in het boeken van reizen. Hiervoor is geen toeristische vooropleiding of reisbureau-ervaring noodzakelijk!

Op reis met Amondo

Op reis met Amondo

Beter, sneller en directer

Bij het nieuwe reisconcept AMONDO staat reiservaring centraal. Wie beschikt over een behoorlijke reiservaring, deelt dit graag met zijn netwerk van vrienden en kennissen. Persoonlijke tips en reisverhalen, toewijding en flexibiliteit combineert de Travel Networker met een daadwerkelijke boekingsmodule en serviceorganisatie voorzien van een groot reisaanbod. directeur AMONDO Pieter Meligste vertelt:

De meerwaarde van AMONDO zit in de persoonlijke benadering. Onze Portugese buurvrouw kent Lissabon op haar duimpje. Zij kent de geheimtips als geen ander. Wie reiservaring kan omzetten in het aanzetten tot reizen en boeken en daar zelf ook nog wat mee verdient, heeft de leukste (bij) baan ter wereld,

Professionele ondersteuning

De Travel Networker staat er niet alleen voor. AMONDO biedt tegen een lage maandelijkse bijdrage een gepersonaliseerde website met moderne boekingssystemen, toegang tot een internationaal social intranet, alle administratieve rompslomp wordt uit handen genomen en er zijn mogelijkheden tot het volgen van diverse trainingen, studiereizen en meer. Dit alles met ondersteuning van een Service Center in Den Haag met professionele medewerkers. In Duitsland kent dit concept ondertussen al meer dan 1.000 deelnemers.

 

ZIE OOK: Reizen door landen in opspraak

 

Comments are closed.