Bezoek de grootste reismarkt voor Canada en USA in Zeist

Ga je volgend jaar op vakantie naar de USA of Canada? Bezoek dan de speciale reismarkt USACANADA.NU, op 31 oktober en 1 november a.s. in Zeist. Na het grote succes van vorig jaar vindt ook dit jaar de reismarkt weer plaats in Hotel Figi Zeist.
usa-canada-vakantiemarkt-2015

Reismarkt voor Noord-Amerika

Op deze grootste gespecialiseerde reismarkt voor Noord-Amerika staan ruim vijfenveertig reisspecialisten klaar. Zij inspireren en informeren geïnteresseerde bezoekers over de uitgebreide reismogelijkheden in deze twee landen. Naast touroperators, luchtvaartmaatschappijen en organisatoren van (avontuurlijke) reizen en natuurreizen, zijn ook auto-, camper- en motorverhuurders als standhouder aanwezig.

Films en presentaties over Noord-Amerika

“Om alvast in de stemming te komen voor een onvergetelijke reis hebben we de sfeer en uitstraling van Noord-Amerika naar hotel Figi gebracht”, aldus beursorganisator Karin Gomes van USACANADA NU. “Bezoekers kunnen een kijkje nemen in twee verschillende campers die voor het hotel staan. Daarnaast worden informatieve films vertoond over verschillende bestemmingen in Noord-Amerika. Ook houden diverse reisorganisaties presentaties over onder andere Alaska, Portland, Oregon, Florida, Canada en de ‘native Americans’. Kinderen kunnen met korting gebruik maken van de matinee voorstellingen in de naast gelegen bioscoop.”

Openingstijden en entree

De reismarkt is geopend op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november a.s. van 10:00 uur tot 18:00 uur. De entreeprijs is 10 euro en bij voorinschrijving via www.usacanada.nu slechts 8 euro. Toegang voor kinderen is gratis. Meer informatie over de reismarkt en de deelnemers is te vinden op www.usacanada.nu

Korting voor lezers van Verkeersbureaus.info

Lezers van Verkeersbureaus.info ontvangen met de speciale actiecode “Verkeersbureausinfo” 30% korting op de entreeprijs als zij zich vooraf aanmelden. Meld je nu aan op de website www.usacanada.nu/zeist/index.html

 

 

Comments are closed.