Tallinn en Trondheim nieuwe bestemmingen WorldWide Campers

Camperhuur aanbieder WorldWide Campers breidt haar aanbod verder uit met de bestemmingen Tallinn en Trondheim. Dat Noord-Europa en met name Scandinavië populair is onder camperreizigers bleek eerder dit jaar al uit onderzoek van WorldWide Campers
camper-tallinn

IJsland, Noorwegen en Zweden domineren de top 5 van meest geboekte Europese bestemmingen. Ook de leveranciers waar WorldWide Campers mee samenwerkt merken de toenemende vraag. Twee leveranciers hebben Tallinn recentelijk toegevoegd aan hun netwerk. Daarnaast is Trondheim een nieuwe bestemming voor het zomerseizoen (open van 1 mei – 1 oktober). Goed nieuws voor reizigers die de Noorse fjorden willen bezoeken.

Tallinn eerste Baltische bestemming

Tallinn is de eerste bestemming in de Baltische staten waar camperhuur mogelijk is. De hoofdstad van Estland is, naast een leuke citytrip, een ideaal startpunt voor een camperreis door Estland, Letland en Litouwen. De Baltische staten zijn enorm in opkomst als vakantiebestemming, onder andere door de toename van goedkope vluchten. Voor liefhebbers van rust, ruimte en natuurschoon is deze bestemming een bezoek meer dan waard. WorldWide Campers biedt in samenwerking met haar leveranciers Touring Cars en McRent Tallinn aan als ophaallocatie.

 

ZIE OOK: Noord-Noorwegen: elke dag spectaculair

 

Trondheim vergroot Scandinavisch netwerk

Naast Oslo en Rygge wordt in Noorwegen een verhuurstation geopend in Trondheim. Touring Cars, expert in Noord-Europa, biedt komend zomerseizoen deze stad aan als nieuwe bestemming. Van 1 mei tot 1 oktober is het verhuurstation geopend. Trondheim wordt geizen als het perfecte startpunt van een rondreis langs de Noorse kust en fjorden. Naast Oslo, Rygge en Trondheim, zijn er in Noorwegen zogenaamde ‘drop-off only’ locaties in Bergen en Stavanger. Met Trondheim als nieuwe bestemming is het nog makkelijker voor reizigers naar Scandinavië om meer te zien van deze mooie regio.

Wereldwijd en divers aanbod

WorldWide Campers werkt samen met ruim 30 leveranciers wereldwijd, waaronder Cruise America, McRent, Apollo en Britz en biedt hierdoor locaties in de Verenigde Staten, Canada, Chili, Zuidelijk Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Ook vertrek in Nederland is mogelijk vanuit Almere en Nijkerk. Het aanbod varieert van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers. Op de website WorldWideCampers.com kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Ook vindt men hier meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Voor vragen kan men terecht bij de ervaren medewerkers van de in Nederland gevestigde reserveringsafdeling van WorldWide Campers die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar is op 030 – 6974964. Of bezoek hen op het Verre Reizen Event op 24 en 25 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag.

 

 

Comments are closed.