Succesvol bloggersevent VisitSweden & Zweedse Ambassade

Gisteren organiseerde VisitSweden en de Zweedse Ambassade in samenwerking met Verkeersbureaus.info een bloggersevenement. Een groep van 25 bloggers werd door de Zweedse ambassadeur onthaald met Zweedse culinaire specialiteiten, video’s en verhalen om zo geïnspireerd te raken om reisverhalen over Zweden te schrijven. Met het dankwoord van Verkeersbureaus.info werd het startsein voor de afsluitende netwerkborrel gegeven.

groeps-foto-bloggersevent-visitsweden

Nieuwe Zweedse ambassadeur ook op Instagram

De nieuwe Zweedse ambassadeur Per Holmström was erg enthousiast over bloggers en het bereik van social media, getuige ook zijn eigen succesvolle Instagram kanaal dat hij ter ondersteuning aan de aanwezige bloggers toonde. Een bewijs van het brede bereik van social media, waar vaak gedacht wordt dat alleen jongeren hiermee bereikt worden.
bloggersevent-verkeersbureaus-visit-zweden-ambassadeur

“Juist voor Zweden is de doelgroep gezinnen belangrijk”, vertelt Press&PR manager Pauline van den Brandhof. Zij neemt de bloggers mee op een reis door Zweden om de highlights van dit 2.000 km lange land te tonen en om culinaire hoogtepunten aan te stippen. Pauline vertelt: ”Door samen te werken met verschillende type bloggers op individuele basis kunnen wij ze een optimale Zweden ervaring bieden. Dat enthousiasme zien we terug in de social media posts en de artikelen die ze publiceren”.

 

ZIE OOK: Lees ook over de andere bloggersevents

 

Lisa Leistra van de Zweedse Ambassade vult aan: “De Ambassade organiseert ook persreizen. Bij ons ligt de focus op duurzaamheid, emancipatie, religie, economie. De persreizen van VisitSweden hebben meer als insteek Zweden als vakantiebestemming. Samen organiseren we persreizen die gaan over lifestyle, mode, literatuur, film. Op deze manier promoten én de ambassade én VisitSweden Zweden als reisbestemming”.

Lisa van de Zweedse Ambassade

Lisa van de Zweedse Ambassade

Tijdens de proeverij van gerechten worden ervaringen tussen bloggers onderling en VisitSweden uitgewisseld. Menig blogger is verrast door de pure smaken van het Zweedse eten en geeft aan graag zelf Zweden te ontdekken en haar volgers fan te maken van Zweden.

Zweedse zalm

Zweedse zalm

zweedse-proeverij-4-bloggersevent-verkeersbureaus-visit-zweden

zweedse-proeverij-bloggersevent-verkeersbureaus-visit-zweden

Contributor Cor Duran

Contributor Cor Duran

 

 

Contributor Tikva van Gezinopreis.nl

Contributor Tikva van Gezinopreis.nl

Geld verdienen met je blog

Patrick Mulder van Verkeersbureaus.info sluit het bloggers event op de Residentie van de Zweedse Ambassade af met een leerzame presentatie over SEO, linkbuilding en tips hoe je geld kunt verdienen aan de bezoekers van je blog zonder daarbij de richtlijnen van Google te overtreden. Ook geeft hij bloggers tips om goed de Google tools te gebruiken en de inzichten die je daar krijgt te verwerken naar actiepunten voor meer bezoekers op je blog.

En natuurlijk goodiebags vol Zweedse items

En natuurlijk goodiebags vol Zweedse items

Volgende events

Verkeersbureaus.info heeft op 10 november het volgende exclusieve event gepland met The Walt Disney Company & Disney Cruise Line.

organisatie-bloggers-event-zweden

volle-zaal-bloggersevent-verkeersbureaus-visit-zweden

zweedse-residentie-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *