Top 20 opkomende bestemmingen en top 20 dynamische steden onthuld

De wereldwijde luchtvaartmaatschappij en het internationale lifestyle media merk hebben twee speciale projecten gelanceerd – “Emerging Cities” in het magazine en “The Voyager” op het Monocle 24 radiostation – waarmee reizigers de nieuwste, meest dynamische en must visit bestemmingen wereldwijd kunnen ontdekken.

Turkish Airlines

Turkish Airlines

Turkish Airlines en Monocle, twee internationale merken, hebben hun krachten gebundeld om reizigers een trendy leidraad met 20 dynamische steden en 20 opkomende bestemmingen aan te bieden door het lanceren van een nieuw radioprogramma genaamd “The Voyager” op het Monocle 24 radiostation en de publicatie van een reeks artikelen in het kader van het thema “Opkomende Steden” in Monocle Magazine.

 

ZIE OOK: Ljubljana, de onverwachtse verrassing

 

Het nieuwe “The Voyager” radioprogramma richt zich op 20 dynamische steden die dankzij het internationale bestemmingsnetwerk van Turkish Airlines makkelijk te ontdekken zijn. Monocle redacteuren en correspondenten zullen op bestemmingen als Guangzhou, Antalya, Casablanca en Sarajevo een aantal afleveringen op locatie opnemen. Hierin komen de leukste hotspots, beste overnachtingsplekken, culturele highlights, restaurants, winkels en design aan bod, gericht op de reiziger met weinig tijd. Men kan deze speciale radio uitzendingen live of via podcast beluisteren, op het online radiostation, via iTunes en Soundcloud abonnementen. Turkish Airlines passagiers hebben bovendien toegang tot het nieuwe radioprogramma “The Voyager” via het inflight entertainment systeem.

 

 

De reeks artikelen over “Emerging Cities” richt zich op 20 Turkish Airlines bestemmingen die in opkomst zijn en geven informatie op het gebied van reizen, zakelijke mogelijkheden en cultuur. De “Emerging Cities” serie zal zowel in Monocle Magazine als in Skylife, het inflight magazine van Turkish Airlines, gepubliceerd worden.

Gericht op het bieden van nieuwe klantervaringen voor haar passagiers onder het motto “Widen Your World”, presenteert Turkish Airlines in samenwerking met Monocle met trots deze “Voyager” en “Emerging Cities” series aan.

Comments are closed.