Re-Discover Barbados terug in verbeterde versie

Na de succesvolle actie van vorig jaar is de Re-Discover dining special weer terug op Barbados, de culinaire hotspot van de Caribbean. Met een nog breder aanbod van deelnemende restaurants met smakelijke diner deals.

Het landschap van Barbados

Het landschap van Barbados

Na het succes van vorig jaar is de special dit jaar uitgebreid. 23 eetgelegenheden hebben een aanlokkelijk driegangen menu samengesteld voor de vaste prijs van $ 50 p.p. inclusief wijn. Nieuw is een lunchvoucher: deze geeft recht op 10% korting én de kans om een week verblijf in het spectaculaire Crane resort te winnen, inclusief vlucht naar Barbados, autohuur en een diepzeeduik met de Atlantis Submarine.

 

ZIE OOK: Couples only: de beste romantische dingen op Barbados

 

Feesten is niet het enige dat goed kan op Barbados. Dankzij de goede lokale keuken en het grote aantal kwaliteitsrestaurants heeft Barbados heeft zichzelf stevig op de kaart gezet als culinaire hotspot van de Caribbean. Het eiland biedt diverse culinaire belevenissen: van chique ocean front dining tot de couleur locale van de wekelijkse Fish Fry in Oistins. Barbados is zeer veilig en dankzij de vriendelijke bevolking en de goede keuken dé bestemming voor een echte Caribische ‘live like a local’ ervaring.

 

 

Re-discover Barbados is een goede reden erbij om naar Barbados te gaan. De actie is nog geldig t/m 15 december.

Comments are closed.