Hotel Des Indes viert speciale 60e verjaardag Nijntje

Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, heeft samen met ex-GTST acteur, presentator en bekende Hagenaar Bas Muijs, vele Nijntje-fans vorige week een onvergetelijke middag bezorgd. Om de 60e verjaardag van Nijntje te vieren organiseerde Hotel Des Indes een speciale editie van de Nijntje High Tea, waarbij Bas Muijs op de trappen van de Hotel Des Indes Lounge heeft voorgelezen uit de speciale Nijntje-boekjes over Den Haag: Nijntje An Zei en Aupa en Auma Pluis.

Hotel des Indes  - Nijntje High Tea Voorleesmiddag

Hotel des Indes – Nijntje High Tea Voorleesmiddag, foto: Tycho’s Eye Photography

High tea

Ter ere van Nijntje’s zestigste verjaardag, organiseert Hotel Des Indes elke zondag- en woensdagmiddag een driegangen Nijntje High Tea, deze wordt nog geserveerd tot en met 30 september. Ook staat een groot beeld van Midzomernacht Nijntje onderaan de trappen van de Hotel Des Indes Lounge, gemaakt door kunstenaar Mark Janssen.

 

ZIE OOK: Een dagje Den Haag in video

 

Na het voorlezen konden de kinderen spelen en knutselen met Nijntje-spullen en op de foto met Midzomernacht Nijntje en Bas Muijs, terwijl de ouders genoten van de driegangen High Tea.

 

 

Naast de Nijntje High Tea staan er de komende maanden ook een aantal andere evenementen op de planning voor Hotel Des Indes. Zo kunnen geïnteresseerden VIP-kaarten reserveren om tijdens Prinsjesdag, dinsdag 15 september, op de tribune van Hotel Des Indes te kijken naar de optocht van de Gouden Koets. Na de optocht kunnen gasten genieten van een vorstelijke High Tea. Verder opent Hotel Des Indes van 12 t/m 14 september in de historische Balzaal en Salon Paul Kruger een pop-up museum. Deze tijdelijke tentoonstelling staat geheel in het teken van de geschiedenis van het hotel, zijn historische gasten en natuurlijk Prinsjesdag.

Hotel des Indes  - Nijntje High Tea Voorleesmiddag

Hotel des Indes – Nijntje High Tea Voorleesmiddag, foto: Tycho’s Eye Photography

Private Sylvester Suites

Ook de inmiddels beroemde kerst en eindejaarsprogrammering van Hotel Des Indes is bekend. Naast het ontsteken van de lichtjes in de Des Indes-kerstboom, de Kerst- & Eindejaars High Tea en het Kerstdiner, kan iedereen dit jaar voor het eerst exclusief de Presidentiele Suite van Hotel Des Indes afhuren met familie en vrienden om te overnachten in Den Haag. Gasten krijgen beschikking over een privébutler en hebben fantastisch uitzicht vanaf hun eigen dakterras op het vuurwerk boven de skyline van Den Haag.

Comments are closed.