Overnachten in Den Haag

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus Overnachten kan in stijl in deze statige stad. Verblijf in het historische centrum in het monumentale Hotel Des Indes, het luxe Crowne Plaza Promenade, het smaakvolle ingerichte Paleis Hotel of in het beroemde Kurhaus aan het strand in Scheveningen. Mocht een hotel niet bij je passen dan zijn er ook nog B&B’s, campings, hostels en appartementen. Kijk hier voor het gehele aanbod.  Hieronder een kleine greep uit de vele aantrekkelijke accommodaties.

Grand Hotel Amrath Den Haag

5 sterren hotel: Eigentijdse gastvrijheid, comfort, unieke ambiance in een icoon aan de Noordzee. Ervaar de cultuur uit vervlogen tijden een hoog service niveau en luxe in het Grand Hotel Amrath Den Haag. Geniet van de zee, de sfeer, de stijl, de culinaire delicatessen en al het andere wat het Koninklijke Den Haag te bieden heeft.

interieur van het Grand Hotel Amrath Den Haag in Scheveningen

Overnacht in het Grand Hotel Amrath Den Haag

Hotel Des Indes

5 sterren hotel: De rijke geschiedenis van Den Haag en haar monumentale gebouwen is overal in Hotel Des Indes terug te vinden. Volledig gerenoveerd in 2006 hebben de 92 kamers en suites niets verloren van hun vroegere glorie. Elke kamer combineert moderne voorzieningen met de historie van het hotel. Het hotel heeft een restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen of uitgebreid dineren. Ook de beroemdste high tea van Den Haag zit in Hotel des Indes. Je kunt online reserveren.

 

 

Het Paleishotel

4 sterren hotel: Het Paleis Hotel in Den Haag beschikt over twintig zeer luxueuze kamers die op smaakvolle en unieke wijze gerenoveerd zijn. De exclusieve stoffen komen van het bekende Franse tophuis Pierre Frey. Een unicum in Nederland. Deels authentieke prenten en antieke meubels complementeren de uniek ingerichte kamers van dit bijzondere boutique hotel in Den Haag. Het hotel is zeer centraal gelegen, in het levendige Hofkwartier, het historische centrum van Den Haag naast het Paleis Noordeinde.

 

Dit zijn de hotspots van Den Haag

Ontvang nu handige tips over Polen. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

 

F.A.S.T. Surfdorp

Den Haag ligt aan zee, aan 11 kilometer strand wel te verstaan. Dit trekt badgasten, gezinnen met kinderen en honden of sportievelingen. Maar ook surfdudes. Zoveel, dat er een heuse surferscommunity is ontstaan: F.A.S.T. Surforp. Nabij de Scheveningse haven, dichtbij de vuurtoren en in de nabijheid van talloze hippe beachclubs, vind je deze unieke plek. Vol met zeecontainers, ook om in te overnachten. Surfpanken, barbecues, vette feesten en de onmiskenbare relaxte sfeer die hand in hand gaat met surfers.

Overnacht in een zeecontainer bij Surfdorp

Overnacht in een zeecontainer bij Surfdorp

Strandhotel Scheveningen

Nog een hotel aan het strand is het Strandhotel Scheveningen. Je kunt in plaats van een stranddagje, ook een strandvakantie boeken bij Den Haag in de buurt. Het strand in Scheveningen is een uitstekende plek om even lekker uit te waaien. Overnachten doe je bij het Strandhotel, dit familiehotel is direct aan het strand gelegen

Kingkool, The Hague City Hostel

Het Kingkool hostel is een moderne en stijlvolle accommodatie in het centrum van Den Haag en biedt betaalbare accommodatie met een unieke twist. In dit hostel zijn slaapzalen, gedeelde faciliteiten en gemeenschappelijke ruimtes. Echter, er zijn ook unieke privé themakamers in diverse maten met en-suite badkamers en er zijn zelfs 2 luxe suites met een eigen ingang. Beleef bijvoorbeeld een uniek campinggevoel door te slapen in een kamer die ingericht is als een caravan.