Leer Kroatië van een geheel andere kant kennen op de zeilscholen van Sunsail

Sunsail, de grootste Europese aanbieder van zeil- en watersportvakanties, biedt liefhebbers van watersport de mogelijkheid om te leren zeilen in het daarvoor zeer populaire Kroatië. Mensen die zich inschrijven voor deze zeilscholen, krijgen de fijne kneepjes van het zeilen in een flottielje bijgebracht, terwijl ze Kroatië op een andere manier leren kennen.

Zeilscholen van Sunsail

Zeilscholen van Sunsail

Het behalen van de juiste zeilpapieren wordt steeds belangrijker. Er zijn meer en meer landen die vragen om erkende kwalificaties van de schipper en stuurman. Ook voor mensen met jarenlange zeilervaring is het daarom aan te raden een cursus te volgen, zodat zij zeker weten dat ze aan de eisen van alle mogelijke bestemmingen voldoen.

 

ZIE OOK: Uitstekend voorseizoen voor toerisme in Kroatië

 

Sunsail onderscheidt zich van andere zeilscholen door de passie voor zeilen, die de instructeurs in hun lessen meegeven. De zeilscholen bieden een combinatie van leren en het beleven van een plezierige tijd, waarmee watersporters van alle niveaus hun zeilvaardigheden verbeteren; van zeilcursussen voor beginners, tot het behalen van professionele kwalificaties voor gevorderde zeilers, en elk niveau daartussen.

 

 

Alle Sunsail-instructeurs zijn bovendien Royal Yachting Association-gekwalificeerd (RYA) en hebben er hun levensmissie van gemaakt mensen op het water te krijgen en hun passie met anderen te delen. Als ze iemand eenmaal hebben geholpen om de basis onder de knie te krijgen, staan ze klaar om de zeilliefhebber tot elk gewenst niveau te brengen. Deelnemers leren sowieso de benodigde vaardigheden om waar dan ook ter wereld veilig te kunnen en mogen zeilen.

Naast Kroatië heeft Sunsail zeilscholen in Engeland, Griekenland, de Britse Maagdeneilanden, Thailand en Australië, waar zeilliefhebbers vakantie, plezier en het verbeteren van hun vaardigheden kunnen combineren.

Comments are closed.