Haunted Castle – Het grootste Halloween festival van Nederland

Voor alweer het vijfde achtereenvolgende jaar nemen vampiers, heksen en ondoden op 30 en 31 oktober het landgoed van Kasteel Keukenhof over. Dit evenement gaat je niet in je koude kleren zitten! Baan je een weg door de vele bloedstollend spannende locaties en ontmoet de bont uitgedoste personages die niets liever doen dan je de stuipen op het lijf jagen. Sta jij stevig in je schoenen? Dan mag je het grootste Halloween en Horror festival van Nederland, Haunted Castle, niet missen.

Halloween in Kasteel Keukenhof

Halloween in Kasteel Keukenhof

Laat je deze donkere herfstavonden meeslepen in een wereld van horror en angstaanjagende taferelen. Breng een bezoekje aan de spookhuizen, waaronder het notoire Doll House, het Labyrinth of bewandel de Trail of Terror. Ben je als de dood voor zombies? Vermijd dan de Scarezone, waar ze opgesloten zitten…maar voor hoe lang?! Horror Carnivale is het akelige huis van een groep losgeslagen clowns, die alles doen om je aan het lachen te brengen, of toch niet?!

 

ZIE OOK: Halloween in spooky New York

 

Op het terrein zijn gedurende het festival vele spectaculaire, spannende, bloederige en doodenge shows te bekijken. In het Panic Pictures House worden allerlei horror en thriller films vertoond. Ook zijn er verschillende verhalenvertellers aanwezig op Haunted Castle, die duistere verhalen vertellen. Tijdens Haunted Castle kun je ook schrijvers van horror- en thrillerboeken kunnen ontmoeten. Tot slot kunnen bezoekers terecht op de Haunted Castle markt met verschillende kraampjes van exposanten. Of je nu samen met je geliefde, vrienden of familie komt: deze Halloween ervaring op het prachtige landgoed van Kasteel Keukenhof biedt iedereen het perfecte horrorspektakel.

 

 

Haunted Castle is te bezoeken op 30 en 31 oktober op Kasteel Keukenhof te Lisse. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar. Haunted Castle is op vrijdag 30 oktober geopend van 17:00 – 24:00 uur en op zaterdag van 12:00 – 24:00 uur. Op beide avonden vanaf 17:00 uur geldt een leeftijdsadvies van 16 jaar en ouder. Het is toegestaan om verkleed te komen, maar uiteraard niet noodzakelijk.

Comments are closed.