Arkefly annuleer vluchten naar Tunesië

Arkefly heeft vandaag de vluchten naar Tunesië geannuleerd tot februari 2016. De airline heeft de intentie om de operatie naar Tunesië voor de krokusvakantie 2016 weer op te starten, afhankelijk van het dan geldende reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Tunesië

Tunesië

Na het negatieve reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken annuleerde Arkefly haar vluchten tot eind augustus. Deze week maakte de airline bekend dat de vluchten tot eind oktober worden geannuleerd. Vandaag heeft Arkefly besloten haar vluchten tot februari 2016 te annuleren, vanwege het geldende negatieve reisadvies van de overheid en de tegenvallende vraag naar de bestemming.

 

ZIE OOK: Egypte weer populairste bestemming buiten Europa

 

Klanten die in deze periode naar Tunesië op vakantie zouden gaan, worden benaderd door het Contact Center. Zij kunnen kosteloos omboeken naar een andere vakantiebestemming of ontvangen de volledige reissom terug. De extra capaciteit die is vrijgekomen door het schrappen van de vluchten naar Tunesië wordt door Arkefly met name ingezet naar de Canarische eilanden en deze zomer tevens naar de Balearen en Kaapverdië.

 

 

Comments are closed.