Slapen tussen de wolven in Zweden

In Zweden kun je slapen in een boomhut, een vogelnesthotel, een tipi, iglo of in een grot. Vind je dit niet meer bijzonder? Ga dan eens met wolven naar bed.

Slapen tussen de wolven in Zweden

Slapen tussen de wolven in Zweden

Met slechts een raam tussen jou en de wolven in, voelt het alsof je onderdeel bent van de wolvenroedel. Een wekker heb je ’s ochtends niet nodig, je wordt vanzelf wakker door het gehuil van de wolven die onder je raam staan.

 

ZIE OOK: Waar liggen de beste campings in Zweden?

 

Dit wolvenhotel ligt in Midden-Zweden; Hälsingland & Gästrikland, in de Järvzoo dierentuin. Naast wolven tref je hier ook andere Zweedse roofdieren in hun natuurlijke omgeving, maar wel met een hek eromheen. Naast dieren spotten zijn er ook andere dingen te doen in deze streek: bezoek het pittoreske plaatsje Järvsö, dat het hele jaar door bruist van leven.

 

 

Wil je wel eens de Zweedse manier van fietsen uit proberen? Dat kan bij Dellenbanen. Hier kun je namelijk aan dressin doen. Dat is fietsen over een oude spoorbaan langs glinsterende meren en door ruige bossen. De bergachtige omgeving is ook een perfect gebied voor stevige wandelingen of om bijvoorbeeld downhill te fietsen. Järvsö Mountainbike Park biedt fietsmogelijkheden voor ieder niveau.

Comments are closed.