Waar liggen de beste campings in Zweden?

Voor wie tijdens zijn vakantie van comfort en service houdt maar wel wil kamperen, is in Zweden aan het goede adres. Op de website van de Zweedse campingbond kun je namelijk een camping kiezen en aanklikken hoeveel sterren jij wenst. En, wil je niet je tent opzetten of in een caravan slapen; geen zorgen; er zijn prachtige vakantiehuizen te huur. Daarnaast worden de zoekresultaten aangevuld met aparte ratings op het gebied van hygiëne, milieu, dienstverlening, recreatie en activiteiten.

Een mooi vakantiehuis in Zweden

Een mooi vakantiehuis in Zweden

 

 

Voor het seizoen 2015 zijn 11 campings bekroond met 5 sterren en 91 campings hebben 4 sterren. Campings met veel comfortabele faciliteiten zijn verspreid over het hele land; van het zuiden naar het noorden.

 

ZIE OOK: Kamperen bij Nederlanders in Zweden

 

Camping Daftö Camping Resort aan de Zweedse westkust nabij Strömstad is de grote winnaar want deze camping heeft 5 sterren en 5 punten in elke subcategorie. En ook de campings Byske Havsbad, in het noorden van Zweden aan de Botnische Golf en KronoCamping in Lidköping stellen niet teleur.

Comments are closed.