Prachtige persreis met Malmö Aviation naar Umeå

Afgelopen donderdag, 2 april, was de eerste vlucht van Malmö Aviation naar de stad Umeå in Zweden. Samen met een select gezelschap bloggers, journalisten en touroperators vlogen we in 2 uur en 45 min naar deze noordelijk gelegen studenten stad.

Vlieg met Malmö Aviation rechtstreeks naar Umeå

Vlieg met Malmö Aviation rechtstreeks naar Umeå

Visit Sweden had samen met de Gold of Lapland een programma gemaakt zodat wij een goede indruk van deze prachtige omgeving kregen. Zo kreeg iedereen een indruk van de verschillende accommodatie mogelijkheden, winterse activiteiten zoals een sneeuwscooter safari en husky sledetochten en de stad Umeå zelf. Hou internet en de pers goed in de gaten voor alle verhalen en boek tot 17 mei nog de directe vlucht van Amsterdam naar Umeå met Malmö Aviation en ervaar Lapland zelf!

 

 

 

Comments are closed.