Umeå

Umeå was culturele hoofdstad in 2014 en is één van de snelst groeiende steden in Europa. Elk jaar is er een toename van 1000 nieuwe inwoners. In 1965 is er een universiteit gekomen, specifiek met een tandarts opleiding. Tegenwoordig kun je er alles studeren, behalve theologie. Er zijn ongeveer 30.000 studenten, een echte studentenstad met veel internationale studenten.

Ontdek cultuur in Umeå

Ontdek cultuur in Umeå

Beste tijd om te reizen naar Umeå

Het hele jaar door is Umeå een interessante bestemming om te bezoeken. Zowel in de wintertijd als zomertijd kun je in Umeå interessante activiteiten ontdekken en is er op cultureel gebied een gevarieerd aanbod. Ontdek een fijne accommodatie met deze hotel tips.

 

 

Een sami op zijn sneeuwscooter in Umeå

Een sami op zijn sneeuwscooter in Umeå

Vliegtickets naar Umeå

In het hoofdseizoen vliegt Malmö Aviation rechtstreeks vanaf Schiphol Airport naar Umeå Airport (UME). Dat seizoen loopt van april tot eind mei. Buiten het seizoen kun je met een aantal luchtvaartvaartmaatschappijen zoals KLM via Stockholm vliegen naar Umeå. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar UME. Bekijk de ticket aanbiedingen!

Vlieg met Malmö Aviation rechtstreeks naar Umeå

Vlieg met Malmö Aviation rechtstreeks naar Umeå

 

Dit zijn de leukste plekken in Zweden

Je kunt deze Zweden tips, die niet op de site staan, nu gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond bij van Zweden.

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Umeå

Visit Umeå

Renmarkstorget 15
S-903 26 Umeå
Zweden
Telefoon: +4690161616
URL: http://www.visitumea.se/

twitter
Twitter: https://twitter.com/visitumea
Facebook: https://www.facebook.com/umeatouristoffice
Instagram: pinterest.com/visitumea/

 

Neem contact op met Verkeersbureau Umeå

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

 

Kaart van Umeå