Boekingsplatform voor parkeren bij vliegvelden gelanceerd

Met de komst van vele nieuwe parkeeraanbieders rond vliegvelden wordt het steeds lastiger om een geschikte plek te vinden. Consumenten zien door de vele aanbieders door de bomen het bos niet meer. Het nieuwe parkeer reserveer platform Parkos.com speelt hier op in en helpt consumenten beter en makkelijker een keuze te maken voor een parkeerplek.
verkeersbureaus1

Objectieve informatie

Parkos wil een verschil gaan maken met objectieve informatie en uitgebreide service.

In een markt waar het grotendeels om vertrouwen gaat wil de klant een goed beeld krijgen van een parkeerplek voordat hij deze reserveert

legt Arne Bos, mede-oprichter van Parkos uit. Zo hanteert Parkos een 20 punten systeem waarop de aanbieders worden beoordeeld. Op basis hiervan wordt gekeken of de aanbieders aangesloten worden. Ook worden alle parkeerplaatsen door het bedrijf persoonlijk geïnspecteerd.

 

ZIE OOK: Parkeren bij vliegveld Brussel duurste van Europa

 

Reserveren

Het platform bied consumenten een onafhankelijke vergelijking waarna de parkeerplek direct, voor de getoonde prijs, te reserveren is. Hierdoor is de getoonde plek gegarandeerd en heeft de consument 1 vast aanspreek punt.

 

 

De website gaat van start met Schiphol maar heeft grote ambities. Binnen een jaar moeten voor alle vliegvelden die door Nederlanders bezocht worden parkeerplekken aangesloten zijn op het platform. De rest van Europa volgt snel.

Comments are closed.