Emirates start met dagelijkse vlucht naar Bali

Luchtvaartmaatschappij Emirates maakt vandaag bekend dat vanaf 3 juni 2015 een nieuwe dagelijkse vlucht naar het eiland Bali in Indonesië wordt toegevoegd. Bali wordt de 148ste bestemming voor Emirates en verhoogd het aantal bestemmingen in Azië naar 23 in 13 verschillende landen. Op de route tussen Dubai en Bali zal een Boeing 777-300ER worden ingezet met 2 verschillende klassen.

De A380 van Emirates

De A380 van Emirates

Populair eiland

Bali is één van de meest populaire eilanden in Indonesië en verwelkomde in 2014 meer dan 3,7 miljoen toeristen. Met het toevoegen van de dagelijkse vlucht naar Bali wordt de wereldwijde aansluiting van het eiland verbeterd, waarmee de economie en de toeristische groei verder zal worden gestimuleerd.

 

ZIE OOK: Top 5: duiken in Indonesië

 

“Bali is een zeer belangrijke markt voor Emirates. Binnen ons hele netwerk is er grote interesse in Bali, vooral op het gebied van vrije tijd. We verheugen ons erop om het Emirates product dagelijks aan te kunnen bieden en zo passagiers van Bali te verbinden met de gemakkelijke tussenstop in Dubai en meer dan 80 andere bestemmingen in Europa, het Midden Oosten, Afrika en Amerika.” zegt Thierry Antinori, Executive Vice President and Chief Commercial Officer bij Emirates airline.

 

 

De nieuwe dagelijkse vlucht van Emirates naar Dubai vertrekt als EK398 om 08:20* uur en komt om 21:40* uur dezelfde dag aan op Denpasar International Airport op Bali. De terugvlucht is EK399 en deze vertrekt om 23:40* uur en komt aan op Dubai International Airport om 05:00* uur de volgende dag.

In de verschillende klassen kunnen alle passagiers genieten van meer dan 2.000 entertainmentkanalen door middel van ice, het prijswinnende in-flight entertainment systeem van Emirates. Daarbij beschikken alle passagiers standaard over 30 kg aan bagageruimte in de Economy Class en voor passagiers in de Business Class is dit zelfs 40 kg.

Comments are closed.