De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld met onder andere Valentijnsdag nieuws, de nieuwe campagne van Eindhoven Airport en de Festes de Santa Eulàlia in Barcelona. Veel leesplezier!

Eindhoven Airport stuurt bloggers 2 weken Europa in

Eindhoven Airport lanceert vandaag Blogtrippers.nl, een campagne waarbij de luchthaven op zoek gaat naar aanstormend blogtalent dat bereid zal zijn reisreportages te maken over verschillende bestemmingen. Lees hier het hele artikel.


Emirates vergroot aantal dagelijkse vluchten naar Seychellen

Luchtvaartmaatschappij Emirates heeft vandaag bekend gemaakt het vluchtschema naar de Seychellen uit te breiden met twee dagelijkse vluchten. Lees hier het hele artikel.

Seychelles- Emirates

Kabin, een eiland voor jezelf!

Geboren uit een wederzijdse liefde voor reizen, authenticiteit en een zoektocht naar afgelegen plaatsen, bieden Norge Reiser een geheel nieuw niveau van echte luxe; de perfecte aanvulling op je bezoek aan Stockholm en Zweden. Lees hier het hele artikel.

norge-reiser-zweden-kabin-huis

Festes de Santa Eulàlia in Barcelona

Elk jaar wordt in februari in de wijk Ciutat Vella in Barcelona de Festes de Santa Eulàlia gevierd. Een herdenking van de Saint Eulalia, een van de 2 patroonheiligen van de stad Barcelona. Lees hier het hele artikel.

festes-santa-eulalia-barcelona-13

 

 

Valentijns inspiratie: 5 x Romantisch dicht bij huis

Met nog een paar dagen te gaan, kijken we uit naar Valentijn. Vaak denken we aan romantische settings ver weg, maar een romantische dag met je geliefde kan ook dicht bij huis. Lees hier het hele artikel.

nederland-valentijn

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.

Comments are closed.