Emirates vergroot aantal dagelijkse vluchten naar Seychellen

Luchtvaartmaatschappij Emirates heeft vandaag bekend gemaakt het vluchtschema naar de Seychellen uit te breiden met twee dagelijkse vluchten. Met deze uitbreiding worden vanaf 28 oktober 2014 in totaal 14 wekelijkse vluchten uitgevoerd op de route Dubai – Seychellen door middel van een tweemaal dagelijkse verbinding.

Seychelles- Emirates

Emirates zet een A340-500 in op de route en biedt reizigers keuze uit 12 luxe privé suites in FirstClass, 42 stoelen in Business Class en 204 comfortable Economy Class stoelen. Passagiers kunnen aan boord genieten van het bekroonde inflight entertainment system ice met keuze uit meer dan 100 on-demand kanalen, inclusief de laatste films, TV en audio kanalen, video games en het laatste nieuws.
 

 

Emirates passagiers krijgen aan boord maaltijden geserveerd die zijn bereid door gourmet chefs en kunnen tijdens de vlucht gebruik maken van de uitstekende service van het internationale cabine personeel. Passagiers beschikken standaard over ruime baggage allowance; 30 kg voor reizigers in Economy Class, 40 kg voor Business Class en 50 kg voor First Class passagiers.

De Seychellen tellen 115 ongerepte tropische eilanden, gelegen voor de oostkust van Afrika. De bestemming biedt een breed scala aan bezienswaardigheden waaronder de meest unieke flora en fauna op aarde en twee bijzondere UNESCO sites. De eilanden bieden daarnaast ongeëvenaarde mogelijkheden op het gebied van watersport zoals diepzee- en vliegvissen en duik spots voor alle niveaus.

Comments are closed.