Kabin, een eiland voor jezelf!

Geboren uit een wederzijdse liefde voor reizen, authenticiteit en een zoektocht naar afgelegen plaatsen, bieden Norge Reiser een geheel nieuw niveau van echte luxe; de perfecte aanvulling op je bezoek aan Stockholm en Zweden. Welkom bij Kabin! Op dit eiland kun je leven in je eigen tempo, minuut tot minuut, van uur tot uur, dag tot dag.

norge-reiser-zweden-kabin-huis

Norge Reiser Zweden kabin

Norge Reiser Zweden kabin kapstop

norge-reiser-zweden-kabin-huis-3

Wonen op een duurzame manier

Kabin is een plek waar je zal altijd terugkeren. Kabin is 48m2 groot met een tweepersoons slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer met open haard. Een groot terras biedt een 360 graden uitzicht op de omliggende water en de natuur.
norge-reiser-zweden-kabin-meer

Je verblijf in Kabin wordt beschouwd als low impact accommodatie, wat betekent dat je een minimale hoeveelheid water en elektriciteit gebruikt, minder afval produceert en gebruik maakt van hernieuwbare bronnen. De badkamer is uitgerust met een gietijzeren bad / douche en toilet. Je kunt ook een verfrissende duik nemen in het meer. Handdoeken en badjassen zijn aanwezig.

 

ZIE OOK: Inspiratie voor een vakantie naar Scandinavie

 

Kabin produceert groenten en werkt samen met lokale boeren en winkels in Zweden. Begin de dag met het zelfgemaakte zuurdesem brood, vers gemaakte jam of ontbijtgranen, lokale boerderij eieren en gerookte zalm op de ouderwetse manier. Evenals verse filterkoffie, zal er gembersap zijn.

 

 

Je kunt je verblijf compleet maken met een van onze biologische maaltijden. Gezond en gewoon eten met natuurlijke ingrediënten, volle granen, goede vetten, groenten en fruit. Van heerlijke vegetarische recepten, verse zomerse salades, glutenvrije muffins tot rendier of wilde zalm. Norge Reiser organiseert de maaltijden in overleg met de gasten tijdens het verblijf.

Norge Reiser Zweden kabin bereid je eigen eten

Kabin staat open voor individuele gasten van april tot november en is onderdeel van Stilleben.

Luc Witters — 5*:

Wie ervan droomt een heel eiland voor zich te hebben, te midden van een prachtig meer omringd met de mooiste bossen heeft hiermee een topbestemming. Een absolute aanrader en een unieke ervaring

norge-reiser-zweden-kabin-kanoe-2

norge-reiser-zweden-kabin-kanoe

Comments are closed.