Een romantische reis naar Parijs voor Valentijn

Een romantische reis naar Parijs: van liefdesbrug tot liefdespicknick, Parijs biedt het hele jaar door romantiek maar zeker met Valentijn! Met de vroegboektickets van Voyages-sncf.com reizen geliefden nu nog voordeliger naar deze gezellige Franse hoofdstad.
heart in hands, loving couple in Paris, France

Liefdesmuur

Te amo, Ich liebe dich, Я люблю тебя.. de taal van de liefde kent geen belemmeringen. Op de beroemde ‘Je t’aime’ muur op het Square des Abbesses in Montmarte zijn de meest gesproken woorden ter wereld in verschillende talen terug te vinden. De muur is een 40m2 fresco, waar de kunstenaars Frederic Baron en Claire Kito in meer dan 300 verschillende talen ‘ik hou van je’ hebben geschreven. De ideale plaats om een romantische wandeling te starten.

 
ZIE OOK: Parijs; hip and happening
 

Liefdesbrug

Een andere liefdesplek in de lichtstad is de Pont des Arts (of Passerelle des Arts), beter bekend als de slotjesbrug. Een 155 meter lange brug over de Seine met maar liefst 700.000 slotjes. Als teken van eeuwige liefde komen koppels van over de hele wereld naar deze brug om een hangslot aan de omheining vast te maken. De sleuteltjes worden daarna in de rivier gegooid, zodat de liefde nooit meer verbroken kan worden.
zon-thalys

Liefdespicknick

Een weekendje Parijs is pas compleet na een bezoekje aan de Eiffeltoren. Zo ook tijdens Valentijn. Bovenop de 317 meter hoge Eiffeltoren is het romantisch, maar eronder wellicht nog veel romantischer. Picknicken in het gras van de Champs de Mars, aan de voet van het meest bezochte monument wereldwijd, behoort tot een absolute ‘must-do’ in de stad van de liefde.

Liefdesrit

De liefde begint onderweg al. Parijs is snel, gemakkelijk en comfortabel te bereiken met de trein. De Thalys rijdt vanuit Amsterdam, Rotterdam en Schiphol rechtstreeks naar Parijs in respectievelijk 3u18, 2u36 en 3u03. Met Voyages-sncf.com begint een romantisch weekend al in de trein. Met de vroegboekvoordelen op Voyages-sncf.com worden treinreizen vanuit Nederland naar Parijs aangeboden vanaf slechts 35 euro per persoon voor een enkele reis in Comfort 2.
 

 
Er kan al 3 maanden op voorhand worden gebokt worden. Daarnaast biedt Voyages-sncf de applicatie ‘V’ waardoor het boeken, beheren en aanpassen van treinreizen nog gemakkelijker wordt. De Voyages-sncf app is ontwikkeld voor smartphones en tablets en staat klaar in de App store en Google Play.

Comments are closed.