Eerste aflevering KampeerTV goed bekeken met 239.000 kijkers

KampeerTV was na schaatsen het best bekeken programma rond 17.00 uur. Maar liefst 239.000 kampeerliefhebbers stemden hun televisie afgelopen zondag om 17.00 uur af op RTL4 om de 1e aflevering van KampeerTV te bekijken. Een uitstekend resultaat!
kampeertv-sanny-loran-banner

Belgische Ardennen

In de eerste aflevering trok Loran de Belgische Ardennen in en maakt een schitterende wandeltocht met twee stellen die al jaren op camping Parc la Clusure verblijven. Een ander gezin op de camping bracht met een homevideo in beeld hoe leuk de grotten van Han zijn. Sanny maakt in KampeerTV een rondreis langs Europese campings en was in de eerste aflevering bij Rent-a-Tent camping Les Fontaines in het Franse Lathuile. Hier ontmoette zij twee gezinnen en ging samen met hen kanoën op het meer van Annecy. Daarnaast behandelde Sanny de laatste Tips & Trends op het gebied van comfortabel slapen.
 
ZIE OOK: RTL 4 begint 2015 met een nieuw kampeerprogramma
 
Ook de website van KampeerTV was een groot succes. De website werd door meer dan 2500 kijkers bezocht. Veel kijkers hebben zich al aangemeld om volgend seizoen mee te kamperen. De aflevering van afgelopen zondag wordt komende zaterdag 10 januari herhaald om 15:00 bij RTL4.
 

 
KampeerTV is elke zondag om 17.00 uur te zien bij RTL4.

Comments are closed.