RTL 4 begint 2015 met een nieuw kampeerprogramma

In het nieuwe vakantie programma KampeerTV bezoeken presentatoren Sanny Verhoeven en Loran van Liebenstein elke week een kampeerregio in binnen- en buitenland waar ze samen met kampeerders ervaren hoe het heerlijk het is om vakantie te vieren op een camping. Waarom is Kamperen nou zo leuk en waarom zijn wij Nederlanders er zo goed in?
Sitzecke

Daarnaast besteedt het programma ruim aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied. Veel aandacht is er daarbij voor nieuwe en gebruikte campers. ‘Camperen’ wordt steeds populairder en naar verwachting zijn er eind 2016 zo’n 100.000 kampeerauto’s in ons land.

Opname met een drone

Tijdens de productie van het programma heeft het productieteam veel opnames gemaakt met een drone. De camping en regio’s zijn daarmee op een spectaculaire wijze van boven in beeld gebracht. In de Ardeche bijvoorbeeld vliegt de drone in 1 shot zo de lodge tent uit tot boven de camping, waardoor de ligging en sfeer van de camping in een keer duidelijk worden.

 
ZIE OOK: Kamperen in de Golanhoogte met Contributor Fred
 

Sanny Verhoeven, geboren in Hilversum, volgde verschillende acteer-opleidingen en begon op 19 jarige leeftijd bij SchoolTV. Vele programma’s volgden waaronder RTL Lounge, Rondje Nederland, Go Cycling, De Staatloterij, FashionsceneTV en Frankrijkfans.

KampeerTV is een fantastisch programma om te maken, je komt natuurlijk op prachtige plekken, maar het leukste vond ik toch wel dat ik met al die verschillende gezinnen een dagje mee op stap mocht, en zo een kijkje in hun leven nam.

 

 
Loran von Liebenstein, geboren in Amsterdam, is van jongs af aan al op de televisie te zien. Zo was hij te zien in vele tv-commericals van diverse A-merken en vertolkte hij gastrollen in series als Trauma 24/7. In KampeerTV komen zijn liefde voor het avontuurlijke campingleven én televisie bij elkaar.

Je kan wel zeggen dat kamperen mij met de paplepel is ingegoten. De vrijheid die het je geeft, alle vrienden die je als kind maakt en de prachtige natuur waar je weer even onderdeel van uitmaakt. Dat doet iets met je als mens. Ook tegenwoordig ga ik nog graag met vrienden kamperen. Telefoons uit, tent mee en ’s avonds de mooiste verhalen rond het kampvuur.

Marco Menage; marketingmanager bij de Telegraaf: KampeerTV is een lang gekoesterde droom die eindelijk werkelijkheid wordt. Een prachtig warm programma waarmee we een van de populairste vakantievormen in beeld brengen. We ontmoeten Nederlanders van allerlei pluimage; het ene gezin trekt er met een tentje op uit in Oostenrijk, anderen kiezen voor een luxe kant en klare lodgetent in Frankrijk. In Nederland spraken we met een stel dat al 23 jaar naar alle tevredenheid op hetzelfde stekkie staan.

‘KampeerTV’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zondag 4 januari tussen 17.00 uur en 17.30 uur bij RTL 4. De herhalingen zijn elke zaterdag tussen 15.00 uur en 15.30 uur bij RTL 4.

Comments are closed.