Norge Reiser genomineerd voor een Vakantiebeurs award!

Dit jaar worden de Vakantiebeurs Awards uitgereikt aan organisaties binnen de reisbranche die zijn genomineerd op basis van originaliteit, innovativiteit, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en niet te vergeten duurzaamheid. 
vakantiebeurs-2015

Norge Reiser is genomineerd voor de Vakantiebeurs Award in de categorie cruises & zeilen. We hebben hiervoor een expeditie cruise naar Spitsbergen ingeleverd.

Wil je ons helpen aan de overwinning??

Wanneer je nu je stem uitbrengt voor de Vakantiebeurs Awards, maak je kans op een VIP-arrangement bij de start van de Tour de France 2015 in Utrecht.

Genomineerden Verre bestemmingen

De volgende bedrijven zijn genomineerd voor een prijs naar verre bestemmingen.

Tiara Tours – specialist in niet-alledaagse reizen


De specialist op het gebied van de Trans Siberië Express en rondreizen naar Rusland, Mongolië, China, Tibet & Nepal, Oezbekistan en Vietnam. Bij Tiara Tours stel je jouw reis zelf samen en kun je bij de lokale bevolking verblijven! Want duurzaamheid is key, net zoals reizen op maat

Habari Travel – duurzaam op safari


Duurzame accommodaties en een hart voor de lokale bevolking. Gespecialiseerd in safarireizen naar Uganda, Rwanda en Tanzania, waarbij je verblijft in bijzondere eco-accommodaties. En doordat Habari zaden levert aan lokale boeren, helpen ze de lokale bevolking aan extra inkomsten.

Travel4Change – vrijwilligerswerk in het buitenland


Onder de noemer Summer4Change organiseert Travel4Change groepsreizen voor jongeren vanaf 16 jaar. Twee weken vrijwilligerswerk en een week rondreizen. Jongeren kunnen kiezen uit: een school opknappen in Oeganda, sportprojecten organiseren n Guatemala, voorlichting geven in Burkina Faso en met olifanten werken in Thailand.

Genomineerden Outdoor & Sport


In de categorie outdoor & sport zijn deze bedrijven genomineerd.

Aktiva Tours – onbezorgd op het zadel


Fiets- en wandelvakanties voor singles, stellen en groepen waarbij alles is geregeld: de heen- en terugreis, het verblijf, het plaatselijke vervoer, de reisleiding, een routebeschrijving, het bagagetransport en de fiets. 

 

 

Snowman/ID Travel – wintersport in Turkije


Bij wintersport denk je al gauw aan Oostenrijk. Met Snowman/ID Travel ski je in de bergen van Turkije op 3917 meter hoogte. En alles all inclusive natuurlijk.


Spaans Verkeersbureau – sportief Spanje


Het landschap van Spanje biedt de actieve en sportieve vakantieganger tal van uitdagingen. We noemen: hiken, skiën, windsurfen, zeilen, bergbeklimmen, mountainbiken, parachutespringen, duiken, raften, deltavliegen en canyoning. Onder andere.

Genomineerden Steden & Cultuur

Op cultureel en steden gebied zijn de volgende 3 bedrijven genomineerd.

Mannenshopgids Hanzesteden


Als tegenhanger van alle shopgidsen voor vrouwen, komt Hanzesteden Marketing met de Mannenshopgids! Vanaf nu zijn alle goede mannenwinkels in de Hanzesteden Deventer, Kampen, Zwolle, Zutphen, Doesburg, Hattem en Hasselt gebundeld, en weet jij waar je de perfecte hamburger eet, prima speciaalbiertjes worden getapt en waar je baard trimt tot mannelijke perfectie.

Baja Bikes – Nederlandstalige fietstours


Als Hollander ontdek je een stad natuurlijk het liefst op de fiets! Baja Bikes heeft hierop het unieke antwoord: fietstours in bijna veertig steden gegeven door locals die Nederlands spreken. Ook netjes: er worden nooit boekings- of annuleringskosten in rekening gebracht.

 

 

Stedentrips.nl – gewoon persoonlijk


Wanneer je meer informatie wil over een bepaalde stad, kijkt Stedentrips.nl zelf met je mee en geeft je persoonlijk advies. Medewerkers worden dan ook flink getraind en hun kennis getoetst, zodat jij snel het juiste advies krijgt.

Genomineerden Familie & Kinderen


Erfgoed Bossem – de natuur en de bio-boerderij


Een waterbeestjes gezinsexcursie, leerzame experimenten over natuurvlees en avondwandelingen waarbij je op zoek gaat naar uilen en vleermuizen; op Erfgoed Bossem worden er originele activiteiten georganiseerd die leuk zijn voor het hele gezin.


Dades reizen – als een Arabisch sprookje


Culturele familierondreizen met namen als: Woestijnavontuur “Le Petit Prince”, Rozenreis, Van de Atlas naar de Kust, Piratenroute en Sultans en Toearegs. Dades laat het hele gezin op speelse wijze kennismaken met de Marokkaanse cultuur.

P-reizen – voor mensen met een beperking


Wanneer je een beperking hebt, krijg je bij P-reizen dezelfde keuzes bij het realiseren van jouw droomreis als anderen. Wat jouw zorgvraag ook is, zij bieden volledige begeleiding. Zo hoef jij je niet meer aan te passen aan de reis, maar wordt de reis aangepast aan jou.

Genomineerden Cruises & Zeilen


Voor het thema cruises & zeilen zijn de volgende 3 bedrijven genomineerd voor de Vakantiebeurs Awards.

Offshore Yacht Charter – social, thematisch en bio


Zeilreizen waarbij je van te voren via social media in contact kunt komen met je medereizigers, vaartochten die gecombineerd worden met yogalessen of women-only zijn en het feit dat er aan boord zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van biologische producten, tot de koelvloeistof van de motoren aan toe. Offshore zet de toon.

Norge Reiser – Expeditie Antarctica


Bijzondere, kleinschalige vaarreizen biedt Norge Reiser met gerenoveerde expeditie-schepen naar het Arctische en Antarctische gebied, waarbij de route bepaald wordt door de ruige weers-, wind- en ijsomstandigheden. Veiligheid staat voorop daarom bepaalt de kapitein de uiteindelijke koers pas tijdens de reis. 

noorwegen-landschap-norge-reise

Sail-Events Zeilvakanties – volledig verzorgd


Meer dan complete zeilvakanties. Van het huren van zeiljachten, motorjachten of catamarans tot de planning van de reis naar de haven en naar huis, met eventueel nog een verlenging van je verblijf op de camping of in het hotel en het regelen van de verzekering.
 
ZIE OOK: Bekijk het gastland van 2015
 

Genomineerden Kampeer & Camping


Stacaravandelen – campinghoppen met je strippenkaart


Met de strippenkaart van Stacaravandelen kun je meerdere keren per jaar gebruik maken van een compleet ingerichte stacaravan op een van de aangesloten campings in Overijssel. Je bent hierbij niet gebonden aan één camping of streek, dus van de ene naar de andere camping hoppen wordt zo heel eenvoudig!


Alpha Rent A Car, Uganda – self drive safari’s


Ga zelf achter het stuur zitten op een van de self drive safari’s van Alpha Rent A Car. Uganda, Kenia en Tanzania zijn bekende gebieden, maar wist je dat je in Rwanda en Burundi ook prachtige safari trips kunt maken?
 

 

De Jong Intra Vakanties – totaalpakket


Bij De Jong Intra Vakanties hoef je echt nergens aan te denken. Je zegt wat jouw wensen zijn en wat je van jouw reis verwacht, zij geven jou een totaalpakket inclusief tips over de bestemming en extra opties waar je zelf nog niet aan gedacht had. Soms is een reis plannen gewoon heel eenvoudig.

Help je mee?

Help je Norge Reiser aan de overwinning? Stem en win!
 Wanneer je nu je stem uitbrengt voor de Vakantiebeurs Awards, maak je bovendien kans op een VIP-arrangement bij de start van de Tour de France 2015 in Utrecht. 

Comments are closed.