Curaçao is gastland van de Vakantiebeurs 2015

Curaçao Toeristen Bureau Europa (CTBE) maakt vandaag bekend dat vakantiebestemming Curaçao gastland is van de Vakantiebeurs 2015. Met deze extra aandacht voor Curaçao op en rond de beurs wil CTBE laten zien waarom de bestemming zo geliefd is onder vakantiegangers en dat het eiland veel te bieden heeft naast zon, zee en strand.
curacao-papagayo-beachclub-strand

In de grote kleurrijke stand van CTBE in de ‘Caribbean Village’ zal een ware Curaçao-belevenis gecreëerd worden, waar bezoekers het onverwachte Curaçao wordt getoond. De Vakantiebeurs is van 14 tot en met 18 januari in de Jaarbeurs te Utrecht.

Veel promotie

Edward Suares, Director Europe bij CTBE : “We zetten in het nieuwe jaar meteen flink in op de promotie van Curaçao, startende met de Vakantiebeurs in januari. We weten dat aan het begin van het jaar doorgaans veel boekingen naar het eiland worden gemaakt. Het toenemende aantal Europeanen en daarmee ook Nederlanders dat naar Curaçao vliegt is ongekend, zeker in een relatief moeilijke toeristische markt. We zien het aantal bezoekers naar Curaçao groeien en daar zijn we ontzettend blij mee en trots op. CTBE wil de populariteit van de bestemming en de extra vluchtcapaciteit, door onder andere KLM en de Dreamliner van Arkefly, goed benutten en tonen als gastland op de Vakantiebeurs”.
 
ZIE OOK: SUPpen in Curacao
 
CTBE laat jaarlijks het zonnige Curaçao, samen met zijn partners, van zijn beste kant zien op de Vakantiebeurs. Tijdens de komende editie pakt CTBE extra groots uit als gastland om ook minder bekende aspecten van het eiland te laten zien. Onder meer op het culinaire vlak; er worden kookworkshops in de Curaçao-stand gehouden en de bestemming maakt deel uit van de ‘Culinaire Route’ van de Vakantiebeurs. Gecombineerd met live entertainment, mooie Vakantiebeurs-aanbiedingen en authentieke Curaçao-sfeer, kunnen bezoekers kennis maken met het Caribische eiland.
 

 
CTBE heeft de informatieverstrekking over het zonnige eiland compleet vernieuwd. Zo lanceerde het toeristenbureau onlangs zijn vernieuwde website en komt tijdens de Vakantiebeurs de nieuwe brochure over de vakantiebestemming uit. “Het gastland zijn van de Vakantiebeurs 2015 sluit aan op onze strategie om reizigers via uiteenlopende kanalen te interesseren voor Curaçao én in het bijzonder voor de aspecten die minder bekend zijn van ons eiland”, licht Suares toe. “Op de Vakantiebeurs willen we Curaçao een beetje naar de bezoeker brengen, de zintuigen prikkelen en laten zien wat het echte Curaçao voor hen in petto heeft”.

Comments are closed.