De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld met onder andere nieuws over de nieuwe app van Genius Travel en het fietsrondje van de maand December. Veel leesplezier!

Met slimme app, vakantie zoeken op jouw reisbudget

Hoe handig zijn zou het zijn als je op internet je vakantie kan zoeken op reisbudget? Je wilt er even tussenuit, waarheen maakt niet zoveel uit. Lees hier het hele artikel.

voordelig-reizen-phuket-geniustravel

Grootste kerstboom ter wereld staat in Umbrië, Italië

De grootste kerstboom ter wereld staat in de regio Umbrië, Italië. De megaboom is een waar lichtkunstwerk, gedrapeerd op de hellingen van de Ingino berg (Monte Ingino) in het Middeleeuwse stadje Gubbio. Lees hier het hele artikel.

umbrie-italie-kerstboom

Herbeleving van de slag om Arnhem

Ik keer terug naar september 1944. In de kelder van het grote gebouw vindt een laatste briefing plaats voordat operatie Market-Garden begint. De geallieerden zijn drie maanden geleden geland in Normandië en nu wordt de grootste luchtlandingsoperatie ooit voorbereid met als doel: Arnhem bevrijden en de aanvoerlijnen van de Duitsers onderbreken. Lees hier het hele artikel van Contributor Royan.


Zoekmachine GeniusFlight lanceert app

Na een succesvolle lancering van GeniusFlight, verschijnt de zoekmachine onder de naam GeniusTravel in de 2.0 versie. De vernieuwde zoekmachine biedt vluchten, accommodatie, autohuur en een gloednieuwe GeniusTravel-app. Lees hier het hele artikel.

geniustravel-banner

Fietsrondje december: Rond het Zwillbrocker Venn achter Groenlo

Tot het Schengen-akkoord kon je als fietser alleen de grens over via een beperkt aantal officiële grensposten. Nu zijn is er achter Groenlo een net met grensoverschrijdende fietsroutes. Lees hier het hele artikel van fietsrondje.nl.

fietsrondje-zwillbrock-watermolen

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.

Comments are closed.