Umbrië

Umbrië wordt ook wel het groene hart van Italië genoemd en ligt even ten noorden van Rome, in de vallei van de Tiber. Het gebied kenmerkt zich door groene glooiende heuvels, velden met wijnranken en olijfbomen en oude ommuurde heuvelstadjes zoals Asissi of het schilderachtige Orvieto. Umbrië heeft authentieke dorpen waar de tijd heeft stilgestaan met etruskische bezienswaardigheden en een mild mediterraan klimaat. De prachtige hoofdstad Perugia heeft smalle steegjes en het Piazza IV Novembre is een absolute must-see.

kleine-straatjes-umbria

 

Kijk hier of je een PCR test nodig hebt voor Italië

Door het opgeven van je e-mailadres zal onze collega Eva je binnen 5 minuten een e-mail sturen met meer informatie over de PCR of anti-geen test, die nog verplicht kan zijn is als je naar Italië wilt reizen.

 

In de e-mail vind je ook terug wat de kosten zijn van een test voor Italië. Ook geeft Eva jou het meest actuele reisadvies door van de Nederlandse Overheid en wat je moet doen als je al (gedeeltelijk) gevaccineerd bent.

 

 

natuur-umbria

kerk-umbrie

 

Dit zijn de leukste hotspots in Italië

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Umbrië

Regione Umbria- Servizio Turismo

Via Mario Angeloni 61
06124 Perugia
Italië


Twitter: twitter.com/UmbriaTourism
Facebook: facebook.com/Umbriatourism
YouTube: youtube.com/user/Umbriatourism
Instagram: instagram.com/umbriatourism

 

Neem contact op met Verkeersbureau Umbrië

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Umbrië