Skyscanner helpt je aan een memorabel Oud & Nieuw

Wist je dat het over 35 dagen al Oudjaarsdag is? Heb je nog geen plannen? Geen paniek. Skyscanner heeft een supertip: luid het nieuwe jaar in met het vuurwerkspektakel boven de Theems in Londen. De reiszoekmachine weet niet alleen wat de voordeligste vertrek- en retourdata zijn, maar laat je ook zien welke hotels de beste keuze zijn en hoe je het snelst in het centrum van Londen komt. En dat alles overzichtelijk weergegeven in een infographic. Het enige wat jij nog uit hoeft te zoeken, is je beste partyoutfit.
london-towerbridge-kerst

De beste reisopties

Je memorabele New Year’s Eve in Londen begint met het boeken van een vlucht. Ga je voor goedkoop, kies dan voor vertrek op 31 december 2014 en retour op 1 januari 2015. Een ticket heb je op deze dagen al vanaf 66 euro*. Skyscanner zet ook de voordeligste hotels in verschillende categorieën op een rij – of je nu voor een eenvoudig hostel of voor pure luxe gaat.
 

 
Natuurlijk is ook gedacht aan vervoer van de verschillende Londense vliegvelden naar het centrum van de stad. De reiszoekmachine weet wat de snelste en wat de goedkoopste opties zijn. En hoe het bus- en metrovervoer geregeld is op Oud- en Nieuwjaarsdag? Op die dagen rijd je namelijk gratis met het ov. Dat betekent wel dat het drukker is dan normaal, dus mijd als het even kan de stations Piccadilly Circus, Embankment en Leicester Square.
 
ZIE OOK: Tips voor de vuurwerkshow in London
 

Wat mag je zeker niet missen tijdens Oud & Nieuw in Londen?

Vier je het begin van het nieuwe jaar in de hoofdstad van Groot-Brittannië , dan mag je het vuurwerkspektakel boven de Theems in ieder geval niet missen! Vanuit de London Eye – het 130 meter hoge reuzenrad – heb je een fantastisch uitzicht. En ook op de Westminster Bridge sta je perfect. Een andere goede tip: aftellen naar twaalf uur bij de wereldberoemde Big Ben.

Bekijk de infographic

CMK-00072_london_new_years_NL_V2_JC

Comments are closed.