Eerste Suite Novotel van Nederland geopend

Vorige week opende Suite Novotel Den Haag City Centre officieel de deuren Hiermee is het eerste long stay hotel van Accor in Nederland een feit. Suite Novotel is een nieuw hotelmerk in Nederland, dat enkel bestaat uit suites, zich richt op een langer verblijf en aanvoelt als een echt thuis.

Suite hotel Novotel Den Haag
In tegenstelling tot veel andere landen is deze long stay-formule in Nederland nog onbekend. Den Haag is de eerste Nederlandse locatie waar Suite Novotel is neergestreken. Het hotel in de Nieuwe Haagse Passage laat een frisse wind waaien in ‘hotelland’.

Geschikt voor langer verblijf

“Suite Novotel biedt iets totaal nieuws. De 118 suites zijn uitermate geschikt voor langer verblijf. Met een serie slimmigheden zijn ze eenvoudig aan te passen waardoor ze geschikt worden voor zowel ontspanning, werken als slapen. De mogelijkheden sluiten aan bij de verwachtingen van de huidige kosmopolitische gast; er kan dag en nacht een maaltijd worden besteld, in alle ruimtes is gratis wifi aanwezig en gasten kunnen gebruik maken van fitness, massages en een fiets om de stad te verkennen. Kortom een hotel waar gastvrijheid, ruimte en welzijn centraal staan. De Haagse Passage is de perfecte locatie: bij uitstek de plek waar de gast centraal staat”, aldus Caro van Eekelen, COO Accor Hotels Benelux.
 
ZIE OOK: Café George- Nieuwste hotspot van Den Haag
 

De huiskamer van Den Haag

Daar waar in heel Nederland gasten gemiddeld 1,2 nacht in een hotel verblijven, is dat in Den Haag 2 nachten. De reden om in deze stad de eerste Nederlandse vestiging van de long-stayformule te openen. Karsten Klein, wethouder Economie van de gemeente Den Haag, vanmiddag tijdens de opening:

We zijn blij met de nieuwe huiskamer die Den Haag erbij heeft. Met een vertrouwd aanvoelende sfeer vult het hotel de behoefte in van gasten die te kort in de stad zijn voor een verblijf in een appartement en te lang voor een regulier hotel. Bovendien hebben we met Suite Novotel er een constructieve partner bij: samen zijn wij ervan overtuigd dat een sterke samenwerking tussen gemeente, hotels en andere partners cruciaal is voor het Haagse toerisme.

 

 

Hotel van de toekomst: mensen en geen state of the art gadgets

Om de huiskamersetting waar te maken, spelen medewerkers een hoofdrol. “Het team, geselecteerd op persoonlijkheid, is in staat elke gast zich optimaal thuis te laten voelen. Dit huiselijke gevoel gecombineerd met een oprechte en pure benadering is belangrijk voor een hotelgast, zeker als die wat langer van huis is”, aldus Barteld Oppers, General Manager Suite Novotel Den Haag, “het hotel van de toekomst is niet het hotel met de meeste gadgets, maar een plek waar de beste mensen, met persoonlijkheid en karakter, werken.”

DJ contest

Naast een prettige thuisbasis voor haar gasten, wil Suite Novotel doorlopend een podium zijn voor jong talent. Eerste initiatief was een DJ contest, waarbij Suite Novotel jonge DJ’s heeft uitgenodigd een ‘huis sound’ te componeren en waarvan vanmiddag de winnaar bekend werd gemaakt. De winnende track, genaamd Rise, werd gemaakt door de 19 jarige DJ Arthur Liu uit Soest. Suite Novotel koos voor zijn track omdat die perfect het warme en persoonlijke gevoel weerspiegelt dat Suite Novotel haar gasten wil geven.

Comments are closed.