De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld met onder andere KLM, Attractiepark Toverland en de tips van Contributor Ria voor Markthal Rotterdam. Veel leesplezier!

Rondstruinen, proeven en genieten in Markthal Rotterdam

Vorige week werd op het journaal de opening aangekondigd van Markthal Rotterdam, de eerste overdekte marktvloer van Nederland. De mensen die geïnterviewd werden, waren nogal sceptisch over de markt (“op de echte markt is alles een stuk goedkoper”), maar ik begon te borrelen van nieuwsgierigheid en enthousiasme! Lees hier het hele artikel van Contributor Ria.


KLM start #HappytoHelp campagne

Vanaf vandaag tot 17 oktober ondersteunt KLM 24/7 5 dagen lang alle reizigers via social media met de #HappytoHelp campagne.De komende 5 dagen ondersteunt KLM alle reizigers ter wereld via social media en fysiek op een aantal luchthaven wereldwijd. Bekijk het filmpje hier.

klm-happytohelp

54% van de Nederlanders gilt nooit in een achtbaan!

Het Duitse Europa-Park ontvangt jaar op jaar meer Nederlandse gasten. Om meer te weten te komen over deze groeiende groep gasten is onderzoek gedaan naar hun achtbaangedrag. Hieruit blijkt dat ongeveer de helft van de Nederlanders wel eens in een achtbaan stapt en hiervan weer de helft een gil niet kan of wil onderdrukken. Lees hier het hele artikel.

europark-achtbaan

British Airways vliegt het paspoort van James Bond naar Rotterdam

Ter gelegenheid van de expositie ‘DESIGNING 007: FIFTY YEARS OF BOND STYLE’ is British Airways een samenwerking aangegaan met Kunsthal Rotterdam. Om de preview van de tentoonstelling op 10 oktober te vieren, is speciaal voor deze gelegenheid het paspoort van James Bond door British Airways vanaf London Heathrow naar Rotterdam gevlogen. Lees hier het hele artikel.

british-airways-paspoort-james-bond-rotterdam

Toverland beste attractiepark van Nederland

Attractiepark Toverland is het best gewaardeerde attractiepark van Nederland. Bezoekers van Zoover waarderen Toverland gemiddeld met een 8,58 in de periode van september 2013 tot en met september 2014. Daarmee wint Toverland de Zoover Award voor beste attractiepark 2014. Lees hier het hele artikel.

nederland-attractiepark-toverland

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.