British Airways vliegt het paspoort van James Bond naar Rotterdam

Ter gelegenheid van de expositie ‘DESIGNING 007: FIFTY YEARS OF BOND STYLE’ is British Airways een samenwerking aangegaan met Kunsthal Rotterdam.
british-airways-paspoort-james-bond-rotterdam

Om de preview van de tentoonstelling op 10 oktober te vieren, is speciaal voor deze gelegenheid het paspoort van James Bond door British Airways vanaf London Heathrow naar Rotterdam The Hague Airport gevlogen en van daaruit door British Airways ambassadeurs geëscorteerd naar de grandioze opening in de Rotterdamse Kunsthal. Het paspoort dat Timothy Dalton als James Bond gebruikte, is het laatste object dat de tentoonstelling compleet maakt. Maryam D’ Abo, Bond actrice in The Living Daylights’ en tegenspeelster van Timothy Dalton heeft het paspoort ontvangen voor de preview van de expositie.

Filmicoon

De expositie viert het meesterschap achter het filmicoon. Als ‘s werelds langstlopende en meest succesvolle filmfranchise, biedt deze tentoonstelling een kijk op Bond’s invloed op kunst, muziek, lifestyle, iconische auto’s, reizen en mode in de loop van vijf decennia. Ook kunnen fans van James Bondn de technische gadgets van de Britse superspion bekijken.
 
 

 
“Wij zijn verheugd om partner te zijn van Designing 007: Fifty years of Bond Style in Rotterdam. James Bond staat synoniem voor design en verfijning, iets wat British Airways tevens uitdraagt en naleeft. Van Amsterdam Schiphol Airport, maar ook vanaf Rotterdam The Hague zijn Nederlandse Bond fans binnen no time in Bond’s hometown Londen maar vliegen daarnaast ook door op ons wereldwijde netwerk dankzij honderden aansluitmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan wereldsteden als New York, Miami en Los Angeles, maar ook Hongkong, Buenos Aires en zoveel meer”, zegt Katinka van Ekeren, commercial manager British Airways Nederland.
 
ZIE OOK: Doe eens een dagje Rotterdam met je kinderen
 

Meer informatie over de tentoonstelling, activiteiten en online tickets bij Rotterdam

Comments are closed.