Toverland beste attractiepark van Nederland

Attractiepark Toverland is het best gewaardeerde attractiepark van Nederland. Bezoekers van Zoover waarderen Toverland gemiddeld met een 8,58 in de periode van september 2013 tot en met september 2014. Daarmee wint Toverland de Zoover Award voor beste attractiepark 2014. Efteling, de winnaar van vorig jaar, sloot nauw aan met een 8,56 en werd daarmee tweede.

Djengu River

Djengu River

Magische Vallei

Kortooms is vereerd met de Zoover Award: “Wat een eer om deze publieksprijs in ontvangst te mogen nemen. Met de uitbreiding van de Magische Vallei vorig jaar hebben we er 4 hectare extra attractiepark bij gerealiseerd. We zien dat onze bezoekers dit waarderen. We willen onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen in een gastvrije en betoverende omgeving met een gevarieerd aanbod van attracties. Deze consumentenprijs is voor ons een belangrijke bevestiging dat we de goede dingen doen.”
 
ZIE OOK:
 
Bezoekers van Zoover zijn erg te spreken over Toverland. Met de name de attracties geschikt voor elke leeftijd en het vriendelijke personeel worden hoog gewaardeerd.’Mooi park met voor ieder wat wils, leuke attracties voor jong en oud’, aldus Nicole op Zoover. Een andere opmerking komt van Selina ‘Dit park was boven verwachting, het thema is erg leuk en de afwerking is ook mooi!’.
 

 

Efteling

De winnaar van vorig jaar, de Efteling, staat in de ranglijst van 2014 op een tweede plaats met een miniem verschil. Het Drentse Drouwenerzand staat derde in de lijst.

Categorieën

De Zoover Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties en dagattracties op Zoover. De awards zijn publieksprijzen en worden vergeven aan de hand van de beoordelingen op de vergelijkingssite. Binnen de categorie dagattracties worden awards uitgereikt aan het beste attractiepark, de beste dierentuin, beste wellness en het beste museum van Nederland.
Op Zoover worden naast accommodaties ook steeds meer bezienswaardigheden, attracties en activiteiten beoordeeld. Zoover reikt de awards voor beste attractiepark en dierentuin van Nederland voor de vierde keer uit.

Comments are closed.