De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld. Veel leesplezier!

5 best gelezen artikelen-featured

Brandstore Eindhoven & Coffeelab

Eindhoven krijgt een brand new store met Coffeelab. Een nieuwe toegangspoort tot de stad volledig in Eindhoven stijl, ter vervanging van de huidige VVV Eindhoven. Een brandstore waar het merk Eindhoven voelbaar is, waar je het kunt zien en kunt kopen. Onder hetzelfde dak komt er ook een koffiezaak. Dit wordt geen gewoon koffiebarretje maar een door barista’s gerund laboratorium voor experiment en innovatie op het gebied van koffie, genaamd Coffeelab UC. Het project is geïnitieerd vanuit Eindhoven365. Lees hier het hele artikel.

eindhoven-brandstore

Kinderen reizen in herfstvakantie voor € 1 naar Lille

Thalys komt vanaf 23 september met een nieuw tarief voor gezinnen. Reizen met kinderen voor een stedentrip naar Parijs, Brussel of Lille wordt extra aantrekkelijk met het Family tarief. Ter introductie van het Family tarief is er tijdens de herfstvakantie een speciale aanbieding van het Kid-tarief. In deze periode reizen kinderen voor slechts € 1. Lees hier het hele artikel.

Realiseer je droom: expeditie naar het noorderlicht

In de warmste slaapzak betoverd worden door het noorderlicht, is dat iets voor jou? Maak nu je droom waar en solliciteer naar een plaats in de Polar 2015. Je maakt een sledetocht van driehonderd kilometer boven de poolcirkel, in gezelschap van de trouwste viervoeters. De aanmeldingsprocedure start op 18 november 2014. Lees hier meer informatie.


fjallraven-polar-2015

Beurs Scandinavië XL in Nijkerk

De populaire beurs Scandinavië XL wordt op 1 en 2 november voor het eerst in Nijkerk gehouden. In de centraal gelegen evenementenlocatie De Loods zijn niet alleen ruim tachtig aanbieders van Scandinavische producten aanwezig, er zijn ook boeiende lezingen, presentaties en kinderactiviteiten. Lees hier het hele artikel.

slee-honden-scandinavie

Le pastis de Marseille

Goed eten en drinken hoort bij de Franse cultuur. Om de trek op te wekken, om de spanning tot het eten op te bouwen, wordt er voor de maaltijd vaak een apéritif genuttigd. Een blogpost van Contributor Royan. Lees hier de blogpost.

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.