Brandstore Eindhoven & Coffeelab

Eindhoven krijgt een brand new store met Coffeelab. Een nieuwe toegangspoort tot de stad volledig in Eindhoven stijl, ter vervanging van de huidige VVV Eindhoven. Een brandstore waar het merk Eindhoven voelbaar is, waar je het kunt zien en kunt kopen. Onder hetzelfde dak komt er ook een koffiezaak. Dit wordt geen gewoon koffiebarretje maar een door barista’s gerund laboratorium voor experiment en innovatie op het gebied van koffie, genaamd Coffeelab UC. Het project is geïnitieerd vanuit Eindhoven365.
eindhoven-brandstore

In VVV gebouw

De nieuwe Eindhoven brandstore wordt gevestigd in het huidige VVV-gebouw op het Stationsplein. De officiële naam voor de winkel wordt gepresenteerd tijdens de opening dit najaar. Het VVV-merk blijft bestaan en naast het vertrouwde VVV-assortiment, zoals de cadeaubonnen en routekaarten, komt er een compleet nieuwe lijn aan unieke Eindhoven producten. Deze is speciaal ontwikkeld voor de brandstore en gericht op het merk Eindhoven.
 
ZIE OOK: Visit Eindhoven
 
Voor de koffiezaak is er gekozen voor een horeca exploitant die dicht bij de kernwaarden van het merk Eindhoven opereert. Voor Jeroen Veldkamp, bekende barista himself, en horeca developer Rob Bongers zijn de facetten gastvrijheid, samenwerken, experiment en onconventionele horeca belangrijk. Maar ook het sociale element en de naamsbekendheid in de koffiebranche spelen een rol.
 

 

Verbouwing

Momenteel is de verbouwing in volle gang. Van de afbouwplaten zijn krijtborden gemaakt die al meteen na het vrijgeven van krijt als creatieve uitlaatklep benut werden. Geen meter krijtbord blijft gespaard. Iedereen die een mening heeft over wat Eindhoven is, mag het daar tekenen of schrijven. De winkel blijft geopend tijdens de bouwwerkzaamheden.

Comments are closed.