Kinderen reizen in herfstvakantie voor € 1 naar Lille

Thalys komt vanaf 23 september met een nieuw tarief voor gezinnen. Reizen met kinderen voor een stedentrip naar Parijs, Brussel of Lille wordt extra aantrekkelijk met het Family tarief. Ter introductie van het Family tarief is er tijdens de herfstvakantie een speciale aanbieding van het Kid-tarief. In deze periode reizen kinderen voor slechts € 1.

Grand place in Lille

Grand place in Lille

Kid-tarief

Het Family tarief is beschikbaar voor maximaal twee reizigers ouder dan 12 jaar, die met een kind jonger dan 12 jaar reizen met het Kid-tarief. Het tarief mag ook geboekt worden als reizigers met een kind jonger dan vier jaar reizen die geen stoelreservering heeft. Het Family tarief kan kortingen op tickets opleveren die kunnen oplopen tot ruim 70%.
 
ZIE OOK: Lille is de travelwish van blogger Aniek
 
Franck Gervais, CEO van Thalys International: “We zien dat families ook graag een stedentrip maken met hun kinderen. Reizen met de trein is comfortabel en gemakkelijk, ook met kleine kinderen. Met het Family tarief maken we het reizen met kinderen nog aantrekkelijker. ”
 

 

Tips voor Lille met kids

Kinderen reizen dus in de herfstvakantie voor maar € 1 met een begeleider mee naar Lille. Lille is de nieuwste bestemming in het Thalys netwerk. Voor kinderen zijn er volop activiteiten te doen in Lille. Zo is er het Espace Poussins, een groot speelparadijs met een dierentuin, theater en nog veel meer. Bezoek de Lille Zoo, de dierentuin in Lille met meer dan 300 wilde dieren om te ontdekken. Of breng een bezoek aan het Natuurhistorisch museum met indrukwekkende skeletten van potvissen, vogels en slangen.

Comments are closed.