De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld! Veel leesplezier!

Dé citytrip voor deze zomer; cultureel en culinair Maastricht

Wil je deze zomer een citytrip maken naar een stad in Nederland? Dan is Maastricht zeker een aanrader. De Limburgse stad staat bekend om de vele cafés en terrasjes, de mooie omgeving en knusse winkelstraten. Er is genoeg te zien volgens Contributor Aniek. Lees hier het hele artikel.


Marres Kitchen Maastricht

Nijmegen wederom goedkoopste terrasstad

Nijmegen is voor het vijfde jaar op rij de goedkoopste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het Nijmeegse terras kost € 18,77. De terrasprijzen zijn in Nijmegen net zo hoog als vorig jaar, waardoor de stad de titel ook dit jaar behoudt. Lees hier het hele artikel.

terrasonderzoek-2014

Succesvolle start voor de toeristische pendelboot

Van 15 juli tot en met 28 augustus maken de toeristische pendelboten iedere dinsdag en donderdag hop-on-hop-off-vaartochten over de Waal, de Rijn, de Nederijn en de IJssel. Zeven boten varen vanaf 15 juli een pendeldienst van en naar Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Zutphen en Rees (D). Lees hier het hele artikel.

EH_2407_pendelboot

Ryanair lanceert haar winterdienstregeling voor Eindhoven Airport

Ryanair heeft deze week haar dienstregeling voor het aankomende winterseizoen 2014/2015 bekendgemaakt. Naast de reeds aangekondigde nieuwe lijndiensten ( Madrid, Manchester en Lissabon), gaat Ryanair aankomende winter ook naar meerdere zomerbestemmingen. Benieuwd welke bestemmingen?
 

 
Lees hier het hele artikel.

Turkish Airlines voor de 4de keer beste luchtvaartmaatschappij

Turkish Airlines is door de 2014 Skytrax World Airline Awards gekozen tot “Beste luchtvaartmaatschappij in Europa” en “Beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa”. Lees hier het hele artikel.

odul1

 

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.