Ryanair lanceert haar winterdienstregeling voor Eindhoven Airport

Ryanair heeft deze week haar dienstregeling voor het aankomende winterseizoen 2014/2015 bekendgemaakt. Naast de reeds aangekondigde nieuwe lijndiensten ( Madrid, Manchester en Lissabon), gaat Ryanair aankomende winter ook naar de huidige Italiaanse zomerbestemmingen Catania en Venetië vliegen en worden tevens twee nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het Ryanair netwerk vanaf Eindhoven: Turijn (Italië) en Tenerife (Spanje).

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

De route van Eindhoven naar Turijn zal 3x per week op dinsdag, donderdag en zaterdag worden gevlogen terwijl de route van Eindhoven naar Tenerife 1x per week op vrijdag zal worden gevlogen. Beide routes worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Boeing 737-800 met 189 zitplaatsen. Start van de winterdienstregeling is 26 oktober 2014.
 

 

TurijnNoord-Italië en hoofdstad van de regio Piëmonte, is een belangrijk cultureel, economisch en toeristisch centrum. Centrum van de Italiaanse automotive industrie, uitgangspunt van bezoeken aan de Aosta vallei en de Italiaanse Alpen, de stad van FIAT, Juventus, Vincenzo Lancia, Umberto Tozzi en Don Bosco.

Tenerife

Tenerife, het grootste eiland van de Canarische Eilandengroep, behoeft weinig introductie. Moderne badplaatsen worden afgewisseld door authentieke dorpjes en boven alles toornt de uitgedoofde vulkaan El Teide uit. Met zijn 3718 meter hoogte, de hoogste berg op Spaans grondgebied.

Ryanair’s winterdienstregeling 2014/2015 op Eindhoven Airport biedt in totaal 29 bestemmingen verspreidt over 109 wekelijkse vluchten.

 

 

Comments are closed.