Turkish Airlines voor de vierde keer beste luchtvaartmaatschappij van Europa

Turkish Airlines is door de 2014 Skytrax World Airline Awards gekozen tot “Beste luchtvaartmaatschappij in Europa” en “Beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa”. Ook heeft Turkish Airlines de award voor “Beste Business Class Lounge Dining” en “Beste Business Class Onboard Catering” gewonnen.

odul1

Skytrax is een beroemd adviesbureau voor de luchtvaartindustrie. Skytrax verstrekt service en producten aan luchtvaartmaatschappijen en de luchthavenindustrie. Hun professionele ‘audit’ en ‘service benchmarking’ programma’s van luchtvaartmaatschappijen, luchtvaart allianties, luchthavens en aanverwante luchtvaartproducten- en dienstverleners zijn bekend over de hele wereld. Het is het meest gerespecteerde bureau zonder externe sponsoring, reclame of andere invloeden.

De awards van dit jaar zijn gebaseerd op onderzoeksresultaten van meer dan 18 miljoen passagiers, met meer dan 105 nationaliteiten, vliegend bij 245 luchtvaartmaatschappijen. Turkish Airlines behaalde een doorslaand succes op de 2014 Skytrax World Airline Awards doordat passagiers op de luchtvaartmaatschappij stemden als “Beste luchtvaartmaatschappij in Europa”, in het vierde jaar op rij.

Door het toevoegen van de ‘Flying Chef’ service voor de business class passagiers op alle lange-afstandsvluchten en enkele korte internationale vluchten, is Turkish Airlines ook benoemd als winnaar in de categorie “Beste Business Class Catering”. Daarnaast heeft het een prijs gewonnen in de categorie “Beste Business Class Lounge Dining” voor de perfecte catering service die werd aangeboden in de uitgebreide en gerenoveerde lounge op de luchthaven Ataturk Airport, “Turkish Airlines Lounge Istanbul”. De Turkse Do&Co cateraar, heeft herhaaldelijk prijzen gewonnen voor het bieden van de beste maaltijden in lucht aan passagiers van Turkish Airlines en ook in de lounges. Do&Co is een belangrijke partner van Turkish Airlines die een grote rol speelt in dit succes.

Resultaten World Airlines Awards 2014

De resultaten van de 2014 World Airlines Awards werden gisteren bekendgemaakt in Hampshire, Farnborough Airshow. CEO Dhr. Temel Kotil van Turkish Airlines nam de awards voor “Beste luchtvaartmaatschappij in Europa”, “Beste Business Class Catering” en “Beste Business Class Lounge Dining” in ontvangst van CEO Dhr. Edward Plaisted van Skytrax. De enquete vond plaats over een periode van 10 maanden en meer dan 105 nationaliteiten uit 160 landen over de hele wereld namen deel aan deze enquete.

De awards markeren een voortdurende periode van succes voor de luchtvaartmaatschappij, die het aantal passagiers zag stijgen met 16,8% tot nu toe in 2014 ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De maatschappij is in 2007 geclassificeerd als een 4-sterren luchtvaartmaatschappij en in 2008 toegetreden tot de Star Alliance groep. Tevens werd Turkish Airlines in 2008 uitgeroepen tot “Beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa”.

Ook in 2010 bleef Turkish Airlines de “Beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa” en werd benoemd tot de “Beste catering in Economy Class”met de inflight service van de Turkse Do&Co. In dit jaar heeft de luchtvaartmaatschappij ook de derde plaats van de “Beste luchtvaartmaatschappijen in Europa” behaald.

In 2011 werd Turkish Airlines gekozen als de winnaar uit de drie categorieen van Skytrax: “Beste luchtvaartmaatschappij in Europa”, “Beste Premium Economy Seats” voor de comfort class stoelen en “Beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Euorpa” op de 2011 World Airline Awards.

Turkish Airlines behaalde hetzelfde succes op de 2012 Skytrax World Airlines Awards, doordat de passagiers de luchtvaartmaatschappij als “Beste luchtvaartmaatschappij in Europa” benoemden in het tweede jaar op rij. De maatschappij werd ook genoemd door Skytrax als de winnaar in drie categorieen: “Beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa” en “Beste Premium Economy Class Airline Seat” voor de comfort class stoelen.

En in 2013, werd Turkish Airlines gekozen als de winnaar van de drie categorieen door Skytrax; “Beste luchtvaartmaatschappij in Europa” voor de derde keer op rij “Beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa” voor het vijfde jaar op rij en werd ook genoemd als winnaar in de categorie “Beste Business Class Catering”.

Turkish Airlines blijft haar positie als ‘s wereld toonaangevende luchtvaartmaatschappij behouden door de aanzienlijke investeringen van de afgelopen jaren, de onderscheidingen die de maatschappij heeft ontvangen, de indrukwekkende groeicijfers, de grootschalige vliegtuig bestellingen, continue haar routenetwerk uit te breiden en innovatieve eigenschappen die voortdurend verbeterd worden door haar enorme familie bestaande uit 40.000 werknemers.

 

 

Comments are closed.